2010. január 8., péntek

Elég jól telt...

... az éjszakánk!
Szépen aludtak, bár volt egy kis nyöszörgés éjfél körül, de szerencsére visszaaludt Levike.
Livike ébredt 2:30-kor, de egy 90-es kajával el is aludt újra, reggel 7:50-ig. :)

Ma Apa megcsinálta a gyömölcsöt (amíg én takarítottam meg elrendeztem a játszós placcot), sőt még az ebédet is megcsinálta! Kíváncsi leszek, hogy fogadják az új kaját, mert ilyet még nem ettek! Ahhoz képest lett két napra való. Remélem meg fogják enni. :)
Cékla, krumpli, sárgarépa, zöldség, kis banán édesítésnek, meg a végén pici gríz sűrítésnek.
Turmixolás, és kész is. Hát van egy érdekes színe! Ízre tűrhető, bár nekem minden bébikaja rossz ízű, akár gyári akár házi készítésű. A házi a hústól lesz olyan hülye ízű..
Nem is tudom eddig a céklát miért nem próbáltuk meg adni Nekik, pedig az az első bevezetendő ételek között van.... valahogy mindig elmaradt. :(
Meg még olyan sok más is....
Szegényeknek annyira rosszkor jön ez a lassan mindent kellene enni időszak, mert ugyebár a foguk is jön, elég azzal szenvedni, nem kellenének még az új ízek is, de muszáj megszokni mindent, ha már korábban nem nagyon szokattuk Őket a sokféle ételhez.

A gyümölcsöt szépen megették, Livike hagyott valamennyit, mert már álmos volt, de nem dobtam ki, mert még mindig jó lesz belekeverni az ebédbe, ha esetleg nem ízlene. :)

Kint hideg van és köd, úgyhogy most is ablakos levegőzés van.
Livi el se akart aludni, de aztán nagy nehezen engedte bekenni az ínyét, és most alszik.

Egyelőre ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)