2010. január 26., kedd

Kedd. :)

Tegnap este Livike ébredt fel 23 óra után nem sokkal, nagyon sikított, reszketett. Lehet, hogy rosszat álmodott, de fázhatott is, mert elég hideg volt bent. Fürdés után levettem kicsit a fűtést, és hirtelen hűlt le a szoba. Gyorsan betettem az ágyunkba, bekentem az ínyét, csináltam egy kicsi kaját, de majdnem elaludt Apa mellkasán, ilyet is ritkán csinál, hogy odahajtja a fejét.... :)
A kaját szépen megette az ágyában és aludt reggelig.
Levike is aludt, de 7 óra előtt már fent voltak, beszélgettek, hogy ugyan keljünk már fel mi is... de nekünk nem volt kedvünk, csak 7:20-kor. :)) Tovább már nem lehetett halogatni a dolgot.

Rendberakás és rendrakás, 10:30-kor Mamával gyümölcsetetés, mert Apa főzött, ezután aludtak kb 20 percet idebent, kint nagyon hideg van. :(

Fő a krumpli az ebédjükhöz. vettem ki zöldséges keveréket meg husit, meglátjuk mennyire lesz keletje. :)

Nem tudom eljutok-e ma valahova, az Intersparba lenne jó elmenni, de már mindenképp csak az ebédeltetés után tudok bárhova is elindulni... utána meg már uzsonna, hát nem sok időm lesz, az biztos! Majd kiderül..... 18 órára mondjuk ki kellene mennem a Széchenyire (busszal) a nőgyógyászhoz gyógyszert íratni, mert oda meg csak kedden lehet menni, bár még jövő héten is mehetek épp, de tovább nem halogathatom mert csütörtökön már kelleni fog az újabb adag....

Egyelőre ennyi.
Kint egyébként szépen süt a nap, de nagyon hideg van... mínusz 7 fokot ír a google...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)