2010. január 18., hétfő

Nyugodt éjszaka...

Tegnap - vagyis az már ma volt - miután végre elaludtak, következőleg már csak reggel 6:40-kor ébredt Livike. Utána persze Levike is felébredt, úgyhogy csináltam Nekik kaját - a reggelit - amit majdnem meg is ettek, és aludtak még egy kicsit, így mi is.

7:40-kor keltünk, rendbe tettem Őket, magamat is, a szobát is, stb... :)
Megették még a maradékot, utána elég jól elvoltak a placcon.
Az ajtóban fekvést most úgy kerüljük el, hogy odateszek egy hokedlit a pelenkázó elé, ezzel a fiókot és a szekrényajtót "védem", valamint a fürdőkádat a kiságy vége meg a szék közé, így nem tudnak az ajtóhoz jönni. :)
Kb fél órán át elszórakoztak a káddal, örültem is, hogy addig se a konvektor előtt vannak, de nem tartott sokáig az örömöm, mert ezután már mindketten a konvektor előtt/alatt voltak, felfedeztek a polcon is még egy original csomagot amiben műanyag tányér meg csőrös pohár meg kanál és villa van, ilyen etetőkészlet lenne, de nem hiszem hogy használni fogjuk valaha is. Mindenesetre Levike azt kiszedte valahogy és folyton azzal szórakozott.
Egyébként elég selejtes készlet, mert a műanyag kanálnak meg villának "éle" van, nincs rendesen eldolgozva... A tányér meg túl lapos, de legalább nem éles... Az lehet hogy jó lesz még. Az itatópohár meg még egyelőre túl nagy lyukú és nincs benne szelep sem, ömlene belőle a folyadék. Egyelőre az Aventes kis cumisüvegre vettem még régebben szelepes itató betétet és azzal isznak, de leginkább kanállal. :)

10 óra után kicsivel megetettük Őket, de most sem ették meg az összes gyümölcsöt. Kevesebb maradt mint az utóbbi napokban, bár ez nem vigasz, mert máskor megesznek ennyit.
Majd megkapják az ebédben vagy délután tejpéppel.

Most alszanak. Nem tudom meddig, de jó lenne ha majdnem ebédig aludnának. :)

Apa ma és holnap szabadnapos, bár most épp elment vásárolni meg fodrászhoz, délután lehet hogy én is el tudok menni valamerre.

Végre nem felejtettem el, hogy időpontot kérjek a kora.ellenőrzésre, erre pont ma nincs a főorvos asszony, hívjam holnap. Majd, ha nem felejtem el. :))

Na megyek megnézem a pelusokat, hogy megszáradtak-e, mert ma már azt is mostam, meg ott lenne a csomó vasalni való póló is...

1 megjegyzés:

  1. szia!
    először is köszönöm a Díjat;)
    Emlékszem Rátok a koráról, Mi is ott kötöttünk ki. Rémes napok voltak, de tudom, Ti tartottátok bennem a lelket.
    NAgyon édesek az ikrek! És úgy olvasom, tündér jó babák!Hogy szalad az idő!
    Heni

    VálaszTörlés

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)