2010. október 1., péntek

Péntek eddig

Az éjszakánk jól telt. Levike is végig a saját helyén aludt. Apa 6-kor kelt, 7-re ment dolgozni. Mi aludtunk egészen reggel 9 óráig. Livike már volt fent kicsit előbb is, de mindig vissza aludt. Nem bántam. :)
Rendbe tettem Őket meg a lakást is, majd játszottunk. Megcsináltam a gyümölcsöt, majd 11 óra után felöltöztettem Őket és mentünk is ki az udvarra levegőzni, szaladgálni. Végül 11:30 lett, mire kiértünk. :) Sok időbe telik mire jól beöltöztetem Őket, főleg amikor nem is nagyon akarnak együtt működni, mint pl ma Livike tette. :(
12:15-ig voltunk kint, már én is fáztam, gondoltam elég volt ennyi hirtelen a kint létből.
Bejöttünk, Mama megetette velük a gyümölcsöt, majd én is ettem szendvicset, a desszert kölesgolyó mellé még adtam párizsi és sajt falatkákat is, de jobban csak Livike ette, Levike maradt a golyóknál inkább. :)
12:35-kor mentünk be a szobába, ittak teát, majd letettem Őket aludni. Nem nagyon akartak lefeküdni, hiába feküdtem én is oda a macira Livike mellé, Ő inkább csak játszott, húzgálta a hajam meg piszkált... Végül 13 óra után mégis lefeküdtek mindketten és talán már alszanak is, bár még mindig hallok néha cuppogást a kajájukkal..

Kint nagyon hideg van, olyan, mint mikor hó fog esni, azért remélem, hogy ott még nem tartunk.. :)

Ennyi lenne hirtelen.. megyek teregetni, mert lejárt a mosógép is, remélem legalább addig nyugi lesz és nem kezd egyik gyerkőc sem balhézni.. valahogy olyan érzésem van, hogy nem lesz ma túl hosszú alvás. :( Majd kiderül. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)