2010. október 23., szombat

Cím nélkül...(úgysem tudok semmi frappánsat, akkor meg minek?) :)

Levike megint közöttünk töltötte az egész éjjelt. Megpróbáltam letenni, de felébredt, sírt, még mellettem is beletellett pár percbe, míg újra elaludt. Fészkelődött, nem fért sehogy sem, még mondtam is, hogy a saját ágya kényelmesebb lenne, ott úgy forog, ahogy neki tetszik, de nem volt hajlandó belefeküdni. :( Persze, hogy nem fér köztünk, ha keresztbe fekszik! Pedig Neki valahogy úgy esett jól, ebből kifolyólag én megint az ágy szélén töltöttem az egész éjjelt, ha arrébb tettem, hogy férjek már valamennyire, akkor felébredt és sírt. Valamikor hajnalban amikor felébredtem, láttam, hogy Apa is az ágy szélén fekszik, oldalra fordulva, hogy maradjon hely Levinek. Maradt... az ágy nagy része középen üresen volt, mert ugye Levike meg az én térfelemen volt... :))
Nem jó ez így senkinek. :( Szokjon már valahogy vissza a helyére...!
Pár napig jó volt, vagy végig aludt, vagy csak később kellett kivennem. Nem csinálunk semmit másképp, most két napja mégsem alszik egy percet sem - éjjel - az ágyában. :(

Apa 7:30-kor kelt, Livike 8:20-kor ébredt, - vele én is - kivettem, ment is Levikét ébreszteni, puszilgatta, aranyosak voltak. :) Egyből feltalálták magukat, meglett a távirányító is, ágyból nézték a tévét amíg nem vittem a kaját és el nem kezdtünk öltözni. :)

Ma is jöttek a munkások a tetőt csinálni, amíg a gyerekek aludtak, igyekeztek halk munkálatokat végezni, de miután felkeltek, mondtam Apának, hogy szóljon nekik, hogy most már fúrhatnak, már senki nem alszik. :)

Elvileg ma is szép idő lesz, a nap legalábbis süt, de azért hideg van nagyon. :(
Apa 10-re ment dolgozni, a gyerekek még az ágyaikban vannak, megyek is porszívózni, hadd legyenek már "szabadon" a szobában. :)
Ebédre szerintem almafőzeléket csinálok, megyek is mert haladni kell. Mennyivel jobb lenne egyfolytában a gép előtt ülni... :))
(Végre kiírkálhatnám a lassan egy éve halmozódó videókat DVD-re, mert kellene a hely a gépen, meg biztos jól el tudnám tölteni a napot...:D A fényképeket azért igyekszem még ma feltenni, meg jó lenne régebbi videókat is, mert június óta csak a tegnapit mutattam meg, pedig közben is készült pár felvétel... na, majd meglátjuk, hogy haladok.)
Egyébként csak az emaileket akartam gyorsan megnézni, mert kíváncsi voltam, nyerek-e a Teszveszen, de nem jött össze. :( Na mindegy...
Vasalni való is van megint, feltéve, hogy megszáradtak a tegnap mosott ruhák, csak egy kicsit több kedv kellene mindenhez. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)