2010. október 12., kedd

Keddi összefoglaló

Elkezdem írni a mai nap eseményeit, meglátjuk meddig jutok. (21:43) Levike még nem alszik, de azon csodálkoznék, ha már aludna. :) Most épp Apa fejlámpájával játszik, ez ilyen apró ledes kis lámpa, mással nem nagyon volt el most miután megpróbáltam kijönni. :)
Próbálok gyorsan és tömören írni, hátha be tudom fejezni...

Éjjel többé-kevésbé aludtunk, de Levike közöttünk volt, így se kényelmes, se pihentető nem volt az éjszakánk. :(
Reggel 8:35-kor ébredtünk, hamarosan rendbe is lettek téve és ehették a kajájukat.
Apa 10-re ment dolgozni, én tettem a szokásos dolgokat.

11:20-kor mentünk ki az udvarra és az utcára, majd 12 körül megebédeltettük a gyerekeket, vagyis Mama etette Őket. Ebéd volt még tegnapról. Megették szinte mindet, de Livike nem nagyon evett, csak Levike. :(

13:15-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel. Livike már 13:45-kor fent volt, de nem vettem ki, mert szépen elvolt. Levike 14:30-kor ébredt, utána már közösen játszottunk a szobában. Jók voltak, azért az orrszívás is jelen volt a mai napunkban is, de nem kellett olyan sokszor csinálni, mint tegnap.
Ma is csak este kaptak Nurofent.
Kaptak almát és egy nagyobb fajta mandarint is megettek délután, kell a vitamin! :)

17:30-kor adtam az uzsonnát, jól és sokat ettek. (sonka, sajt, kifli)
18:20-kor Papa jött, hogy vigyáz rájuk, amíg Mamával kimegyünk a Széchenyire a nőgyógyászomhoz gyógyszert íratni, mert elfejeltettem, hogy csütörtöktől már nincs gyógyszerem. :( (Ha Levike továbbra is közöttünk alszik, akkor nem is kell a gyógyszer, lesz természetes fogamzásgátlónk...:D ) 19 órára már itthon is voltunk.
Továbbra is Papa volt velünk, Mama inkább nem jön be amíg betegek, nehogy összeszedjen valamit, bár azt hiszem addig fertőz a betegség, amíg maga a beteg sem tudja, hogy ki fog rajta jönni. Na mindegy, jobb az elővigyázatosság.

Papával jól elvoltak amíg én készülődtem a fürdéshez még ettem is. :)
20:10-kor kezdtünk fürdetni. Livikét ma én fürdettem, jól tűrte, Neki is a fejlámpa volt a segédeszköz, az elterelő dolog törölközésnél. :)
Levikét Papa fürdette, de már én öltöztettem.
Livike szinte rögtön el is aludt, Levike elvolt amíg evett, néztük a filmet, de utána mr nem akart maradni.. sőt már most sem, megunta a lámpát. Megyek is be hozzá...
Ezt akkor is befejezem most már. :)))
Tényleg gyors voltam. :D
Holnap jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)