2010. október 19., kedd

Már csak az esti elalvás a necces....

Az este ahogy itt befejeztem az írást, le is tettem Levikét a helyére, fel sem ébredt, aludt szépen tovább, egészen reggel 9:15-ig! :)
Ma is arra ébredt, hogy kezdtem pakolászni, függönyt húztam, a ruhákat készítettem az öltözködéshez. :)
Az esti cirkusztól is eltekinthetnénk és akkor minden úgy lenne, mint régen! Bár én már azt sem bánnám, ha a mi ágyunkon alszik el, de akkor aludjon egyből, ne órák múlva, egy két ordítós/visítós kiságyba betevés után...

Livike is nyugodtan aludt, de Ő már fent volt 8:55-kor, így én is. :)
Apa megint kiment horgászni, én azt sem tudom hány órakor kelt, bár felébredtem, láttam, hogy világos van, főzi a kávét és a teát, járkál, de az órát nem néztem meg. Aludtam. :)

9 órakor felkeltem, készülődtem, Livikét kitettem, hadd járkáljon kicsit. Levikével is hancúroztunk még kicsit a nagy ágyon, mielőtt elkezdtem őket öltöztetni.
Livikével kezdtem, előtte az éjjeli szekrény tetején ült... ahogy lejött, Levike ment is a helyére. Gondoltam ebből nem lehet baj, nem magas, le tud jönni. Csak épp nem leült, hanem felállt! Rám meg a frász jött, hogy most mit csináljak, Livike pucér fenékkel van a pelenkázón, Levike meg áll az éjjeli szekrény tetején és csak les, toporog, hogy most hogy jöjjön le! Annyi esze nem volt, hogy leüljön és lejöjjön.. Gyorsan letettem Livikét úgy ahogy volt az ágyra, levettem Levit is, majd folytattam az öltöztetést... Eléggé megijedtem, de szerencsére nem lett semmi baj!

Mivel eléggé elhúzódtak a dolgok, még a kiságyaikban vannak, de a kajájukat már meg is ették, úgyhogy megyek is porszívózni, majd orrot szívatni, utána felöltöztetem Őket és mehetünk is levegőzni. Nincs nagyon hideg, de azért jól be kell öltözni...
Ebédjük van tegnapról, azt most nem kell csinálni...
Délután, ha Apa időben haza ér - mert azt mondta, 14 óra körül jönni fog - akkor el kellene mennem a dm-be, pelenkáért, teáért, fürdetőhabért, stb... van most megint jópár kuponom, bababónuszos is (15%-os végösszegbeli kedvezmény) és sima 50 pontos kuponfüzetes, 25%-os egy termékre vonatkozó kupon, meg még pár fix termékre vonatkozó is van.
Nem tudom esetleg valakinek van-e szüksége kuponokra, a százalékosokon kívül szinte mindet oda tudnám adni, mert csomó olyan termék van benne, ami nekem nem kell.
Ha valakit érdekel írjon, szívesen küldök listát, hogy mik vannak! :)
Kidobni sajnálom, a TeszVeszen nem igazán megy el, sokat hirdetnek, inkább odaadnám valakinek akár ingyen is, ha kell! :)

Ennyi egyelőre, megyek, eszek valamit, majd takarítás, stb... :)
Később jövök, valamikor este szerintem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)