2010. október 24., vasárnap

Az ígért képek...:)

Végre meg tudtam csinálni az albumot, a feltöltéssel kínlódtam már az este is, mert nem hittem el, hogy csak egyenként lehet a Picasaba képet feltölteni, sokaknak egyszerre van fent vagy 100 kép, ezért gondoltam, hogy van egyszerűbb megoldás is erre. Van is. :) Le kell hozzá tölteni a Picasa programot, abban ki lehet jelölni azt a mappát amit fel akarunk tölteni - én mindig kiválogatom egy külön mappába azokat a képeket, amiket fel akarok tenni, meg le is kicsinyítem - és egy kattintással meg lehet belőle csinálni a webalbumot, nem kell egyenként kitallózgatni és ötössével feltenni, mint ahogy eddig csináltam. :))

Az első két kép még azzal a bizonyos nagy hallal készült, ami Livikének annyira tetszett, hogy még ugatott is neki meg ujjongva próbálta elérni, szerintem simán megölelgette volna, ha hagyjuk. :D

A harmadik kép a múltkori börzén beszerzett ruhák egy részének bemutatásáért készült, Levike még aludt, de hamarosan felébredt és mentünk is sétálni, azt hiszem ekkor mentünk el Papával a játszótérre ami itt van nem messze.

A többi kép pedig Mama szülinapján készült, ami persze ennek többszöröse volt, de hirtelen ennyit szedtem össze, a kiválogatással még mindig bajban szoktam lenni, mert van olyan kép ami pl nekem tetszik, közben lehet, hogy nem előnyös, mert mondjuk közelről van és torz, meg ilyenek. Szóval legtöbbször Mama segítségét szoktam kérni a kiválogatásban, most ez abból állt, hogy az Általa iwiwre feltett képeket próbáltam itt a gépen előkeresni és azokat válogattam ki még az este. :)
Szóval jól megbonyolítom én ezt a képfeltöltősdit.... :D

(Jövök majd bejegyzéssel is, de már mennem kell, dolog van... )

A képek megtekintéséhez katt az album képére! :)

Lívia és Levente (2010.10.08.,10.10. és 10.20.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)