2010. október 17., vasárnap

Félsikeres éjjel, elég jó nap eddig. :)

Az este mégis Ő nyert. Mármint Levike. Miután itt befejeztem az írást, még 20 percig megkíséreltem Levikét az ágyában tartani, nyugtatni, lefekvésre bírni, de már szerintem olyan álmos és fáradt volt, - a két órás álldogálásnak, sírásnak köszönhetően - hogy már nem hogy megnyugodott volna, még jobban hisztizni kezdett és már esély sem volt rá, hogy a helyén fog elaludni. :( Így 22:20-kor kitettem a nagy ágyra, ahol azonnal (!) el is aludt.
23 órakor letettem a helyére, kicsit felébredt, de simogattam, így szerencsére vissza is aludt! Ez már haladás, legalábbis az utóbbi napokhoz képest!
Egészen 2:15-ig a helyén aludt, de akkor nagyon sírni kezdett, úgyhogy jött hálótársnak. Közöttünk egy mukk nélkül aludt reggel 8-ig. :)
Livike végig aludt, este is és utána is... amikor kivettem Levikét akkor kezdett mozgolódni, ezért is nem mertem már tovább kockáztatni, hogy felébredjen a sírásra. :(

8:10-kor felkeltünk, Livike társulhatott Levikéhez egy kis nagy ágybéli hancúrhoz és hálóruhában játszáshoz, majd hamarosan rendbe tettem Őket és már ehettek is újra a helyükön.
Takarítás, stb...
Apa 10 óra előtt kiment horgászni, még nem jött haza...
Csináltam a gyerekeknek ebédet, répa-krumpli plusz sütőtök pürésítve és külön sült csirkecomb falatkák volt a mai ebédjük.

Majdnem 12 óra lett, mire kijutottunk levegőzni, előtte egy orrszívós harc is volt, olyan jó lenne, ha Livike tovább engedné szívatni az orrát, mert nagyon sok jön belőle, de egyedül nem igazán tudom lefogni, sokkal nagyobb erő van benne, mint Leviben ilyenkor.. :((
Szaladgáltak az udvaron, az utcán, majd bementünk Mamáékhoz egy kicsit, kb addig, amíg leszedtem a tegnap mosott csomó pólót a fregoliról és kiteregettem a ma kimosott, - szintén elég sok - gyerekcuccot.

12:40 volt kb, amikor kijöttünk és Mama megebédeltette a gyerekeket. Levike elég sok főzeléket megevett, Livike inkább csak a husit ette, majd magától bekanalazott egy kis főzeléket is a végén. Desszertnek egy túrórudit és egy vaníliás krémtúrót ettek meg, majd mehettek is aludni egy kis tápszerrel. Ez volt 13:40-kor.
Szinte rögtön elaludtak. Mamáékkal megebédeltünk, majd kijöttem, Livike 14:50-kor ébredt, majd Levikét is felébresztette, pedig igyekeztem nem engedni, hogy piszkálja. Nem baj, talán este előbb el fog így aludni Levike is. Nem baj az, ha nem alszik napközben 3 órákat... szerintem. :)
Livike ma is evett szőlőt, most Levike sem maradt volna le róla, de Ő nem kérte.. kiköpte ahogy a szájába tettem. :(

Vasalnom kellene, bár a pólók most nem sürgősek, mert úgyse kell Apának dolgozni mennie még pár napig, de nem nagyon tudom hova tenni, úgyhogy csak meg kell csinálnom hamarosan.

Itt tartunk most... majd este még jövök. Remélem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)