2010. szeptember 9., csütörtök

Vidám este, gyors elalvás... :)

Csak el ne kiabáljam, mert még korán van ahhoz, hogy azt mondhassam, vége a napnak. De hátha úgy lesz, bizakodjunk, hogy reggelig alvás lesz. :)

Fürdésig jót játszottunk, még joghurt evés is volt 19:20-kor, majd Papa hazaért és mondta, hogy jön Ő segíteni fürdetni, ami így is lett. Viszont Mama is hazaért, úgyhogy 20 órakor mindketten jöttek. :))
Livikét Papa vállalta be, hát... végülis megfürdette, kicsit volt visítás az elején, meg a legvégén is, de azért le is ült, a haját is hagyta megmosni, nem is ugrált ki, úgyhogy összességében én nagyon örülnék, ha így meg tudnám fürdeni a kisasszonyt. :)
Bekentük a fájó területet az új krémmel, megkapta a 10 csepp Fenistiljét is a D-vitamin mellé, majd mehetett is az ágyába Livike. Levikét Mama fürdette. (Nekem csak ágyaznom kellett, meg Livike öltöztetését befejeznem... )
Hamarosan mindketten az ágyaikban voltak és ettek, én is bent maradtam a mi ágyunkon, mert nemsoká kezdődött a film, megnéztem, majd kijöttem. Előtte is kijöttem egy kis rágcsálni valóért, Livike akkor se panaszkodott, pedig még tuti nem aludt. Most már alszik... Bárcsak hamar javulna, ne fájna, ne égne neki.... a kedve is biztos jobb lenne! Épp elég lehet, hogy a foga/ínye fáj...!

Meglátjuk hogy alakul a holnapi napunk, ahogy tudok jövök és megírom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)