2010. szeptember 28., kedd

Képek :)

Ígértem képeket, most egy kis "újítással" osztom meg azokat, mivel elég sok, és ha egyenként tenném fel a blogra akkor nagyon foglalná a tárhelyet. Legalábbis másoknál már láttam olyat, hogy új blogot kellett nyitniuk, mert a sok fotó miatt betelt a rendelkezésre álló tárhely. Na de ki tudja ezek mennyit foglalnak így. Remélem nem dolgoztam hiába. :)
Nézegettem kicsit a Picasa webalbum szolgáltatást, ha már van... :)

Többféle módon lehet megosztani a képeket, de mivel még nem csináltam ilyet, most kipróbálom mindet azért, hogy megtudjam, tényleg működik-e, láthatóak-e a képek.
Az albumot nem tettem nyilvánossá, csak a "link birtokában bárki" hozzáférést engedélyeztem. Szerintem így működnie kell. Én legalábbis látom. :))
Szeretném kérni, hogy aki olvassa/nézi a blogot legyen szíves kommentben jelezni, hogy látja-e a képeket, ha igen, melyik formában...! Csak hogy tudjam, "idegen" gépről hogy néz ki a dolog. :)) Köszönöm előre is. :)

Először nézzük meg diavetítés formában a képeket! :)



Következőleg a beágyazott albumot:

Lívia és Levente (2010.09.21-25.)

És végül a sima albumra mutató link, ami ITT van. :)))

Remélem tetszett ez a kis összeállítás... :)
Aki úgyis ír kommentet, kérem írja meg azt is, hogy melyik formátum a "felhasználóbarátabb"? :) Nekem még mindig a sima, egyenként feltevős jön be a legjobban, de ugye a tárhely.....

Köszönöm előre is. :)

2 megjegyzés:

  1. Szia Betty!

    Működik mind a három változat. :-) Nekem a beágyazott album tetszik a legjobban. Majd jövök hozzád infóért, hogy hogy is kell ezt csinálni. :-)

    Puszi,
    Helga

    VálaszTörlés
  2. Szia Helga!

    Köszönöm az infót. :) Nem bonyolult, belépsz a kiválasztott albumba, jobb oldalon ott van, hogy "Link ehhez az albumhoz". Lenyitod, és akkor már adja is mindhárom kódot, amit be lehet illeszteni a bejegyzésbe. :))

    Puszi,
    Betty

    VálaszTörlés

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)