2010. szeptember 22., szerda

... és a folytatás

Ahogy itt befejeztem az írást mentem is be Livikéért, Levike még aludt tovább. Sajnos nem sokáig. Mamának 14 órára mennie kellett egy helyre, így gyorsan ráadtam a játszós nadrágot Livikére - meguntam, hogy minden kintlét után mehet a mosásba az épp aktuális tiszta nadrágra, befogtam egyet, ami nem baj, ha koszos lesz, néhány alkalmat kibír - a cipőt is felvettük és hadd járkáljon. Ha csak egyikőjük van kint, úgy elbírok vele. :) Sajnos kb 5 perc volt az egész, mert felébredt Levike is. Livikének persze nem tetszett, hogy be kellett jönnünk, de elég hamar megbékélt.. Kaptak teát, majd 14:20-kor elkezdtem adni az ebédet csak úgy bent, a szobában. Nagyobb eséllyel esznek nálam így, mint kint a székekben. Nem beszélve arról, hogy ha kint vagyunk akkor utána menni akarnak, amit ugye egyedül nem merek engedni. :(( Ha szót fogadnának, ha nem mennének totál ellenkező irányba egymásnak, hogy véletlen se tudjak mindkettőjüknél ott lenni, akkor mehetnének, de így nem. Parám (az egyik), hogy akkor történik Velük valami, amikor nincs itthon senki, nincs autó, hogy ha rohanni kell pl a kórházba mert összetöri magát valamelyik. :(
A lényeg, hogy ügyesen ettek, kaja után még kölesgolyót is kaptak, teát is, úgyhogy elvoltak. :) Jó nagyot játszottunk utána. Kissé nyűgöskék voltak, ott kellett lennem végig, 16 óra után már nagyon gondolkodtam rajta, hogy leteszem Őket aludni... Levike majdnem fél órát feküdt az ölemben, simogattam, szinte aludt is, de Livike mindig jött és piszkálta, a zokniját akarta folyton lehúzni, bújt volna Ő is oda, de Levi eltolta magától, amúgymeg osztogatták a puszikat egymásnak és nekem is. :)) Jó kis nyálas cuppanósakat.... :D

17:10-kor mégis úgy döntöttem, hogy kicsi tápszerrel irány az ágy, mert már Livike is csak kóválygott, néha lefeküdt Ő is a földre, Levi továbbra is rajtam lógott...
Aggódtam, hogy mi lesz este, ha sokat alszanak, de fölösleges volt, mert nem aludtak semmit. :) A kaját megették és ennyi. 17:30-kor újra a placcon játszottunk. :)
18:15-kor kezdtem adni az uzsonnát, virslit kaptak ma, 3 db-ot meg is ettek, hozzá még sajtot és zsömlét is kaptak. A joghurtból Levike evett 3 kanállal, a többit később a szobában ették meg.
Mama 16:30 körül ért haza, de ment is tovább Földvárra a Dédi Mamáért, mert holnap kell menni megint vizsgálatra. (a legutóbbi, ami miatt napokig itt volt a Dédi, elmaradt az orvos távolléte miatt, csak épp elfelejtettek szólni, hogy nem lesz itt az orvos, erre adták a holnapi időpontot....)
18 óra körül értek haza, de nem jöttek le ide hozzánk csak 19 óra után, a fürdés előtti nagy játék idejére. Itt volt Papa is, úgyhogy hirtelen sokan lettünk. :))

A fürdést 20 órakor kezdtük Mamával, Livikét Ő fürdette, most egyáltalán nem volt visítás, sikerült jól elterelni a Lány gondolatait, jobb híján a samponos flakont vitte magával még a pelenkázóra is. :))) De legalább nem sírt.
Levikét én fürdettem, most is minden rendben volt.
Miután Mama kiment én bent maradtam a szobában, néztem a tévét, hogy ne legyen panasz...:)
A film alatt Livike vagy 5-ször kidobálta a kajáját, egyszer még csináltam is, mert elfogyott, Levike szépen evett, de nem aludt el.
21:30-kor jöttem ki, Apa 21:45 körül ért haza. Levike épp akkor kezdett nagyon sírni, pont csináltam Neki még kaját, mert elfogyott az övé is, de ez a sírás nem olyan volt, mint mikor éhes, hanem inkább fájós... Tisztába tettem, bár nem nagyon volt mit kivenni... Apa masszírozta a hasát a pelenkázón, nagyon sírt, ha csak felvettük is, hogy letesszük az ágyába. :( A masszírozás hatására pukizgatott párat, majd le lehetett tenni, ehhez mondjuk szerintem hozzájárult az is, hogy reklám volt a tévében és azt nézte elmélyülten..:D Utána táncikált is, jó kedve lett szerencsére.... és "érdekes" szagok jöttek felőle... Megnéztem, de nem volt semmi a pelusban. (fürdés előtt volt egy adag...) 22:30 lehetett kb, amikor végre elfogadta Levike, hogy lefektetem, ette a kajáját is és szépen elaludt úgy, hogy ott maradtunk mindketten mellette. Livike már 21:40 óta alszik. (kb)

Most nyugalom van, remélem így is marad!
Apa reggel 8-ra megy dolgozni, de jön koradélután, ahogy sikerül elszabadulnia (13 óra körül), mert mégiscsak szülinapja lesz holnap, ne kelljen már végig dolgoznia. :)))
Még nem tudom hogy kellene, mint kellene, majd lesz valami, mármint köszöntés, kaja és ilyenek. Holnap többet tudok majd. :))

Most megyek, holnap nem tudom mikor tudok jönni. ha esetleg nem jönnék este akkor majd jövök pénteken. :)) Maximum többet kell majd egyszerre megírnom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)