2010. szeptember 12., vasárnap

Vasárnap eddig

Az éjszakánk jól telt egészen 4:30-ig, amikor a Berci vad ugatásba kezdett, erre természetesen felébredtek a gyerekek is. Előbb Levike ébredt, Ő is ugatott a kutyának, táncikált, vidám volt, úgy tűnt, Neki már reggel van. Nekünk meg még nagyon nem volt az. :( Livike is felébredt, úgyhogy kaptak mindketten még 120 ml kaját amivel vissza is aludtak.
6:30-kor Livike ébredt sírva, de annyira nagyon, mint már rég.. azt hittem már megfullad, olyan erősen és erőltetve sírt. Nem tudom mi baja lehetett, de miután még 10 perc múlva se nyugodott meg, kivettem és betettem magunk közé az ágyba. Ott szépen e is aludt. :) 8:45 körül ébredt, persze mi is, mert elkezdett mászkálni, pakolni a játékokat, meg amit épp elért...

9 óráig elvoltunk, majd felkeltünk és kezdhettük a napot így megkésve. :)
Takarítás, gyümölcs készítés után 10:30 körül végre ki is mehettünk az udvarra szaladgálni, játszani.
11:30 körül kezdtem adni a tízórait, elég jól ették, főleg Levike. Miután bejöttünk még Livike is evett, nem tudom a szobában miért esik jobban ennie. Mindegy végülis, eszik, az a lényeg. :)
Kaptak teát is, játszottunk majd 12:30-kor letettem Őket aludni egy kis tápszerrel.
Most itt tartunk..

Később jövök, lehet, hogy csak este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)