2010. szeptember 1., szerda

Ezt jól megcsinálták....

... nehogy véletlenül unatkozzunk.
Igen, még mindig a karám-téma van soron.
Amíg aludtak, nem igazán tudtam semmit csinálni a szobában, úgyhogy minden maradt későbbre. És még sehol nem tartunk. :(

Livike 13:30-kor ébredt, bevittem Mamáékhoz, ott játszottunk a nappaliban...
14:40-kor kijöttünk, mert Mamának el kellett mennie, Levit is figyelni kellett, bár már épp felébredt, amikor kijöttünk. :)
Nem vettem ki Őket a kiságyból... vagyis Levit nem vettem ki, Livike eleve kint volt. Kicsit felfedező körútra indult, tetszett Neki, hogy bemehet oda is, ahova eddig nem tudott.. pl a konvektor elé meg ilyenek. Livit is betettem hamarosan az ágyába, de nem sokáig, mert 15:30-kor adtam is az ebédet Nekik.
Most is idebent, mert hideg van, fúj a szél, esik az eső. :(
Egy üveges kaját ettek meg ketten, sőt még maradt is egy kicsi... :( Az óriás túrórudi bement persze.
Kaja után tea ivást szerettem volna, hogy mindketten az ágyaikban igyanak.. Na persze, csak a visítás ment, jöttek volna ki legalább a szobába, de inkább ki az udvarra! Hát így jártak! Ha nem törik szét a karámot kint lehettek volna!
Így nem.. bár egy kicsit kivettem Őket, de amikor a maradéknak is nekiestek, akkor azonnali hatállyal irány újra a kiságy!
Szétszedtem a karámot, a megmaradt 3 és fél ép elemet bent hagytam. Az egyik a kiságy végénél lévő, meg még másik három is jó, bár annak is az egyik csavarjánál félig be van repedve, de az ragasztható. Talán azt meg tudjuk úgy csinálni, hogy a pelenkázó előtt, a konvektor előtt és félig a falnál legyen. De ehhez is Papa kell, hogy valahogy odarögzítse. Így legalább nem mennek oda télen sem a konvektorhoz és kijönni sem tudnak a szobából. A szekrényekre, fiókokra már megvette Papa a mágneseket, de még nem volt ideje felszerelni őket...
Azt a 4 fiókot elővigyázatosságból kipakoltam - az én fehérneműim és egyéb ruháim szoktak benne lenni - és milyen jól tettem! 5 perc múlva az összes ki volt húzgálva a helyéről.. most a földről szedegethetném fel a cuccaimat. Így meg legalább majd jól kiválogatom őket, kegyetlen leszek, amit nem hordok dobálom kifelé, minek foglalják a helyet? Mindig elteszek ezt-azt, hogy majd jó lesz az még, majd ekkor, majd akkor, aztán soha az életben fel nem veszem, pl ha lyukas egy zokni akkor azt is elteszem, hogy majd megvarrom... na igen.. én meg a varrás.. :)) Rögtön ki is fog derülni, hogy beszerző körútra kell indulnom fehérnemű ügyben.. :)

18 órakor meguzsonnáztattam Őket, most kb egy perce itt rohangál mindkét poronty körülöttem, ugyebár az ideiglenesen odatett és nem lerögzített karám elemek mozdíthatók... kiszabadultak. :)))
Na megyek is mert már a kukában kotorászik Levike....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)