2010. szeptember 29., szerda

Szerda - eddig

Éjjel minden rendben volt, aludtunk reggelig. Apa 5:30-kor kelt, hamarosan ment horgászni, hogy pontosan mikor indult, nem tudom, nem keltem fel.
A gyerekekkel együtt 8:40-ig aludtunk, Livike ma is csak ébresztőt csinált, majd vissza is aludt 9 óráig, akkor már mind a ketten fent voltak, így kezdhettük is a napot.
Rendbe tettem Őket, megkapták a kaját, majd a szoba rendbe tétele következett, ami most tovább tartott a szokásosnál, mert áthúztam az ágyneműnket is, ilyenkor az egész ágybetétet ki szoktam porszívózni, átforgatni, visszarakni, tiszta ágyneműt húzni, pakolni, szobát porszívózni... szóval telt az idő rendesen.
Majdnem 10 óra volt már, amikor mindennel kész voltam.

11 óra előtt átöltöztettem a gyerekeket és kimentünk az udvarra. Levike volt kész elsőnek, amíg Livikét öltöztettem Ő a konyhában volt, pakolt, porszívót húzgált, kukát nyitogatott, na meg az örök kedvenc, az egér is a kezébe került. Addig húzgálta, amíg majdnem lerántotta az egész gépet az asztalról. Megnyitott 6 db Word ablakot, egy win.media playert és a levelező progit. :)))
Miután Livike is kész lett mehettünk is ki. Mindketten egyből a fűbe rohantak, persze a kutyagumit nem szedtem össze, hisz' úgyse nagyon mennek bele - máskor - , most persze rögtön. :))) Gyorsan összesöpörtem egy kupac falevelet, így utána már azzal foglalkoztak, Livike beleült, de ez sem volt jó ötlet, mert elég vizesek a levelek... Kijött Mama is és mentünk az utcára sétálni. Végül nem sétáltunk, mert meglátták a kint lévő autót (a Mamáét) és mindenáron bele akartak ülni, Hát ezen ne múljon, beültünk, a hordozók még benne vannak hátul az előző alkalom óta, így nem volt akadálya egy kis autókázásnak. :) Levike is szépen tűrte most a dolgokat, pedig az elején még a kocsi riasztója is bekapcsolt mert véletlen megnyomódott a gomb a kulcson. :D Mentünk pár km-t, csak úgy a "semmibe", majd gondoltam nézzük meg a Várkonyi téren a játszóteret, bár én pl fel se voltam öltözve, csak úgy melegítőben, papucsban voltam, ahogy kijöttem. :) Végül nem mentünk sehova, mert Levike megunta a dolgot, ki akart jönni az ülésből, nyekergett, álmos volt. Livike is majd' elaludt már még menet közben.
Gyorsan bejöttünk, mert eléggé leizzadtak, kézmosás, vetkőzés és kezdődhetett az ebéd. 11:40 volt már ekkor, behoztam a székeket és itt ettek a konyhában Mamától. Egy üveges kaját ettek meg ketten, valamint egy nagy túrórudit is bevágtak. :)

12:10-kor tettem le Őket aludni, el is aludtak mindketten elég hamar. Livike már a saját rekordját döntögeti éppen, mert még mindig alszik! :))) (kop-kop) :)
Gyümölcsöt majd kapnak, ha felébredtek...

Update 13:33: Livike felébredt. :)

Ennyi lenne egyelőre, később jövök, valószínűleg csak este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)