2010. szeptember 3., péntek

Mai képek. :)

Úgy gondoltam, ma a képekkel kezdem, az írás úgyis több időt vesz igénybe, mivel ma még nem írtam, egyszerre kell az egész napot megörökítenem...

Elsőként - ha már annyit emlegettem - a módosított babakarám látható. Jobb oldalon az ajtónál lévő elem van a Livi kiságyának végéhez kötözve, az eddig is ott volt, végülis mindegyik ott volt, csak a bal szélső nem a falhoz vezetett, hanem ment tovább a szekrények felé. Most így van. A lényeg azt hiszem el van zárva. (A konvektor és az ajtó)

Térelválasztó :)
A kis kuckó még mindig kedvenc, elég sokat üldögélt benne ma is mindkét gyerkőc, megint Livikét sikerült lefényképeznem. Na vajon miért? Mert Levike, ha meglátja, hogy a kezemben gép van rögtön jön oda! :) A legalsó fiókon van mágnes, arra tett Papa, de annyira gyengén fogja, hogy ha nem is egyből, de kihúzzák. Azt az egyet egyelőre bent hagytam, így lehet bele pakolni is, ma este pl tele volt játékokkal meg kispárnákkal... nem mindig Livikével... :))

Fiókban... :)
A következő kép szerintem elég jól sikerült ahhoz képest, hogy milyen harcot vívtunk a gépért! :) Ezt kinyújtott karral, a gyerekek (és saját magam felé) fordítva készítettem, jó, hogy egyáltalán benne vannak. :D Nekem már az is siker egy képnél, ha mindketten rajta vannak, nem forognak el, nem állnak fel közben és ilyenek... :)
 
Livike és Levike...
 Itt már felálltam mellőlük, persze Levike se maradt nyugton addig, amíg elkészül a kép... Olyan, mint aki mindjárt ráugrik Livikére. :)) (nem ugrott.. )


Ennyi lenne mára a képekből.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)