2010. szeptember 26., vasárnap

Egy esős vasárnap....

Egész éjjel és eddig egész nap esett az eső. :( Levegőzés ma még nem is volt, ha így folytatja az idő, akkor nem is nagyon lesz. Meglátjuk, hogy fogják bírni a gyerekek a bezártságot.

Levike este 23:30 körül aludt el végre a mi ágyunkon. Biztos, hogy a foga kínozta, mert hullámokban tört rá a fájdalom, a sírás, volt, amikor szépen eljátszogatott, nézte a tévét, utána meg ordított, mint akit nyúztak. Végül mellémfeküdt, simogattam és úgy aludt el.
Éjfél után tettem a helyére, hogy biztos jó mélyen elaludjon addigra. Úgy is maradt, ahogy letettem. :))
Reggel 7:15-kor Livike felsírt, de még vissza aludt szerencsére. 8:15-kor már fent voltak mind a ketten, így felkeltem én is. 8:35-kor már kész voltak, Apa is akkor kelt. Mint kiderült, Apa kb hajnal 4-kor tudott elaludni, reggel rá is jött, hogy mi okozhatta az álmatlanságát: az ice tea. Régebben is itta, akkor se tudott aludni tőle, így jóideig nem is ivott olyat. Tegnap ez nem volt eszében, így még este is azt itta... meg is lett az eredménye. Mondtam is, hogy nap közben energia ital meg kávé helyett inkább azt igya. :( Ma is 10-re ment dolgozni, de elvileg korábban végez, majd meglátjuk mikorra ér haza.

A gyerekek szépen elvoltak, játszottunk közösen is, játszottak Ők ketten is, a gyümölcsöt 11:20-kor kezdtem adni idebent a szobában. Nagyon ügyesen ettek, szinte egy ültő helyükben megették mindet! :)
12:10-kor tettem le Őket aludni, Livike már 12:55 óta fent van, kicsit még pihizett az ölemben ülve/feküdve, most pakol ezerrel, nem is mindig a legnagyobb csendben, úgyhogy megyek is be Hozzá, még mielőtt Levikét is felébresztené. :)
Később jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)