2010. szeptember 23., csütörtök

Nyűgös éjszaka...

A gyerekek felváltva ébredtek. Pontosan nem is tudom ki és hány órakor, de összesen 2-3 hangos ébredésről volt csupán szó, mégis olyan soknak tűnik. Talán a már említett "megszoktuk a jót" érzés/szokás miatt. (mármint azt szoktuk meg, hogy nem, vagy csak max egyszer ébredünk éjjel, akkor se kell mindig fel is kelni.)

Valahogy úgy volt, hogy 23:30 körül lefeküdtem, hamarosan el is aludtam.
1:35-kor ébredtünk Livike sírására, de olyan igazi, fájós, majd hüppögős, megnyugodni nem akarós sírás volt ez. Kézben jó volt, de letenni nem lehetett a KicsiLányt. :( Kapott kaját is, azt sem kérte. Kb 10 perc kézben tartózkodás után mégis le tudtam tenni és nemsokára hozzáfogott enni majd aludt is hamarosan.
A vége felé Levike is ébredezett, de szerencsére nem volt semmi, aludt tovább. Akkor még. 2 óra is elmúlt, amikor vissza tudtunk mi is aludni.

Következőleg 2:30 körül ébredtem, most Levike sírására. Még amikor Livi volt fent, feljebb vettem a fűtést is, mert én is nagyon fáztam, bár az nem jelenti azt, hogy más is fázik, én mindig, ha ki kell bújni a takaró alól.
Elég meleg volt már, úgyhogy lejjebb vettem a hőfokot, kaja végül nem kellett Levikének mert kis simogatással vissza is aludt. Livike persze alig evett az éjjeli kajájából, önthettem ki szinte ugyanúgy, ahogy megkapta. :(

Valamikor ezután Livike sírt fel, de éppen csak annyira, hogy felébredjek, ekkor 5:45 volt azt hiszem...

Levike 6 óra után nem sokkal sírt egy kicsit, de Vele se volt sok teendő, aludt tovább. Az ilyen ébredések nekem csak azért rosszak, mert én is felébredek és nem mindig tudok rögtön visszaaludni.

Apa telefonja 6:30-ra volt állítva, következőleg arra ébredtem. :) Fél óráig azon igyekeztem, hogy nehogy visszaaludjak, mert akkor megvan az esély arra, hogy Apa is visszaalszik és elkésik. 7 órakor is elég kelni ahhoz, hogy 8-ra bérjen, gondolom pont emiatt kérte, hogy korábbra állítsam a telefont, hogy legyen idő még kicsit lustálkodni. :))
6:55-kor keltünk fel...
Livike fent volt, nem úgy tűnt, mint aki aludni fog még.. így megkapta a reggeli tápszerét, amit szerintem már meg is evett, mert kezd megint nyűglődni. :(
Levikének is odaadtam, félálomban el is fogadta...

Megyek is és rendbeteszem Őket, Livit legalábbis biztos...
Nem tudom van-e most front, vagy mi okozta ezt a nyugtalan éjszakát...? Kint mindenesetre hideg van, olyan igazi "csípős" reggel... Megérkeztek a nemszeretem idők. :(

Apának pedig boldog szülinapot kívánunk egyelőre így, bár nem olvassa a blogot.. :) Azért legyen nyoma itt is! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)