2010. szeptember 23., csütörtök

Kissé felborult a napirend...

Ez csak annyiban igaz, hogy minden később történt, mint általában szokott. Végül nem mentünk sehova, de itthon sokat levegőztünk.
Írom sorban:

Mama 12:15 körül ért haza. A gyerekeket még nem tettem le aludni, játszottunk. Levike elkezdett sírni, mert rosszul esett Neki, hogy letettem, meg mehetnéke volt nagyon kifelé...
Így gyorsan kimentünk egy kicsit az udvarra, hadd szaladgáljanak, levegőzzenek!
13 órakor jöttünk be, kb 10 perc múlva tettem le Őket aludni. El is aludtak mindketten elég hamar. Biztos elfáradtak. Livikét meg is értem, hisz' Ő korán kelt, nem aludt 6:30 óta, Levike viszont 10 órakor ébredt. Ezért is húztam az időt minél tovább, na meg az udvaron töltött idő is közrejátszott :)
Levike nem aludt valami sokat, 13:45-kor már fent is volt. Pelust cseréltem, az lehetett a gond, hogy nem tudott már aludni, hogy telepakolta. :( Utána már nem akart visszamenni az ágyába.
Kivettem, játszottunk, közben megérkezett Apa is 14:25-kor. Livike is felébredt kb 5 perc múlva, Levike csak addig ügyködött, míg felébresztette, de ez is nagy szám, hogy ennyit legalább aludt a Leányzó. :)
Mama edzésen volt, úgy tervezte, hogy 15 óra után jön, nem marad két órahosszára és majd utána lesz szülinapi köszöntés, kaja, torta, egyebek.
Namost.. minden megvolt, csak kaja nem. Ugyanis Apa azt mondta, hogy hoz valamit hazafelé és majd megsütjük, pl tarját vagy ilyesmit, mivel tudta, hogy nincs itthon semmi főznivaló. Mivel később végzett, mint tervezte, nem ment húsért, így nem lett kajánk. :( Mama se hozott, mert mondtam, hogy Apa hoz, úgyhogy hirtelen kaja nélkül maradtunk... Közben Mama mégis maradt az edzésen és csak 16 óra után jött haza, Papa is akkor érkezett.
Mi a gyerekeket 15 óra előtt kezdtük ebédeltetni kint az etetőszékeikben, majd következett egy maratoni udvaron játszás, szaladgálás, egészen 17 óráig kint voltunk! :) Jól elfáradtak....! Mondjuk én is, mert folyamatosan ott kell lenni, figyelni, utánuk menni.
17:45-kor kezdtünk enni, Livike persze fent volt, sőt nem is aludt egyáltalán! Így Őt bevittük magunkkal Mamáékhoz az etetőszékével együtt és meguzsonnázott. Kajánk végül pizza lett, amit a szokásos 35-40 perc helyett majdnem másfél órára hoztak ki. :(
Megvolt a köszöntés, a torta, pezsgőzés (alkoholmentes...), telt az idő és Levike még mindig aludt... 18:55-kor már úgy jött ki Papa, hogy behozza, még mindig aludt.
Felébresztette óvatosan, beszélgetve, nem is ébredt rosszul, jó kedve volt.
Ennek a sokáig alvásnak isszuk most a levét! :((
Miután kijöttünk (19:30) még játszottunk és 20 órakor kezdtünk fürdetni. Livike Apával, Levike nálam... Livike ma sem visított! :) El is aludt szinte rögtön, ahogy letettük. Nagyon álmos volt már, hisz nem sokat aludt ma. Levike is ásítozott öltöztetésnél, csodálkoztam is, hogy már álmos lenne? Az volt. És mégsem tud elaludni. :( Egészen 22 óráig állt! az ágyában és nézte a tévét csendben.. majd leült, de mint sejtettem, elfogyott a türelme és sírni kezdett. :( Csináltam még kaját, de nem nagyon kell Neki, csak nyekereg... bár már egyre vontatottabban, úgy, mint mikor nagyon álmos, remélem hamarosan elalszik. Ez most nem olyan fájós sírás. Hiába vettem ki az előbb, nálam is csak sírt és menni akart, de ha elengedtem akkor folyton bukdácsolt az ágyvégénél a vasban, leszedte a kiterített törölközőket, stb. Rajtam nem maradt. :( Mármint magamra fektettem, mint picikorában... de már nem szereti. Legalábbis most nem. :(
Na, ennyit a nyugodt esténkről, ki tudja meddig fogja ezt csinálni. :( És ha még Livikét is felébreszti.....!
Megyek is.. csak ki kellett jönnöm, mert már nagyon felidegesített, gondoltam addig írok. (nagy része meg volt már írva, már a 17 órai alvásnál jártam, onnan írtam most.)

Holnap úgyis kiderül, hogy meddig tartott ez ma. Jó lenne, ha hamarosan elaludna, hogy mi is alhatnánk nyugodtan, végre egyszer korábban... !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)