2010. szeptember 22., szerda

Szerda eddig.

Éjjel minden rendben volt, Levike ébredt fel 3:15-kor, visszafektettem, betakargattam, úgy is maradt, de azért kijöttem, hogy csinálok egy kis tápszert... végül nem csináltam meg, csak kimértem a vizet, nagy volt a csend, gondoltam visszafekszem, ha mégis sírna majd kijövök és megcsinálom. Nem kellett, visszaaludt és ez így is maradt reggelig.
Reggel 7:45-kor ébredtünk, de csak 8 órakor keltünk fel. Kicsit igyekezni kellett, mármint Apának, mert ma 9-re ment dolgozni.
Miután elindult kezdhettük a napot a gyerekekkel, rendbe tettem Őket. - a kaját megkapták még úgy hálóruhában - kitakarítottam, gyümölcsöt csináltam, kint söprögettem, szóval csak a szokásos dolgok voltak most is, mint mindig. :)

10:15 körül vittük ki a gyerekeket az etetőszékekbe tízóraizni. Mama etette Őket, kivéve amikor csörgött a telefon, de akkor is ették mind a ketten tőlem is a kaját.
Gyorsan el is fogyott a tál gyümölcs, pár db keksz is jutott még, majd végre eljött az idő hogy cipőt húztunk és lehetett sétálni, szaladgálni. Voltunk az utcán is, itt az udvaron is, telt az idő, jól kifáradhattak...
11:45-kor jöttünk be. Kaptak teát, játszottunk, nagyon jól elvoltak, bár az aktuális kedvenc "szórakozásuk" a szobában az a nagy szőnyeg felhajtása... állandóan azt csinálják, vissza nagyon ritkán hajtják.. :(

12:25-kor tettem le Őket aludni, de Livike épp most ébredt fel, úgyhogy megyek is, legalább Levi hadd aludjon.

Később jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)