2010. szeptember 20., hétfő

Hétfő eddig

Végre süt a nap és viszonylag jó idő is van, de azért jól be kellett öltözni a délelőtti sétáláshoz.
Éjjel minden rendben volt, nem kellett felkelni, nem is ébredtek fel a gyerekek sem egészen reggel 7 óráig. Akkor viszont már végleg, hiába próbáltam rávenni Livikét, hogy aludjunk még egy kicsit. Így felkeltünk, készülődtünk és hamarosan már mindketten felöltözve újra az ágyaikban ették a reggeli tápszerüket.

Bejött a sejtésem, Apa kiment horgászni 9 órakor, bár előtte nagyon tüsténkedett, megcsinálta a gyümölcsöt, tisztába tette a gyerekeket, még porszívózni is akart, de azért azt átvettem inkább, mégis hogy néz ki, hogy itt vagyok mint nő, és Ő, mint férfi porszívózik? Főleg úgy, hogy nem is volt halaszthatatlan egyéb dolgom ami miatt nem tudnám megcsinálni. :)

9 és 10 óra között játszottunk a gyerekekkel, amikor egyedül hagytam Őket máris felforgatták a szobát, szőnyeg fel, ágypárnák le, összes játék kikerült a szőnyegre. :)
Jó kedvük volt, nem volt nyűglődés.

10:20-kor jól beöltöztettem Őket, mert úgy éreztem azért, hogy elég hideg van, saját magam is felvettem még egy pulcsit, amit máskor nem szoktam: fáztam. :(
Kivittem Őket az etetőszékeikbe, Livike nem akart leülni, nem akarta engedni az etetőtálcát se, hogy elé tegyem, rúgta el a lábával, de én voltam az erősebb! :) Mehetnéke volt már nagyon, amit nem is csodálok.
Mondtam, hogy előbb enni kell, utána lesz sétálás, feltéve, hogy Mama is ki tud jönni a telefonok és a munkája mellől.
Levike nagyon ügyesen evett, a gyümölcs nagy részét meg is ette mire Mama kijött, Livike nem akart enni semmit, csak visított, nyekergett, tekergett... Mamától azért evett valamennyit, de még Ő is ráhagyta a dolgot, majd eszik ha bejöttünk.

Először idebent sétáltunk pár kört, de mindig le akartak menni a sárba, úgyhogy inkább kimentünk az utcára és ott járkáltak. Levike nem akart menni, folyton Mamához kéredzkedett felfelé... Álmos volt.
Bejöttünk, meglátták a megint kint felejtett babakocsit - most Papa hagyta kint, ahogy kivitte a garázsból az autóba a szerszámait, alkatrészeit.. - így beleültettük a gyerekeket és kimentünk az utcára egy-két körre.
Livike már majdnem elaludt út közben, így bejöttünk, megették a gyümölcsöt és 11:40-kor letettem Őket aludni egy kis tápszerrel.
El is aludtak rögtön, de úgy tűnik Livikének ennyi is volt, mert már fel is sírt... várok egy picit, hátha visszaalszik, de készenlétben kell lennem, hogy kihozhassam, ha mégse aludna vissza.

Itt tartunk most. Később jövök. Lehet, hogy csak este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)