2010. szeptember 23., csütörtök

Csütortök délelőtt

Nagyon szép idő van kint, mégse voltak még ma kint a gyerekek. Megint egyedül vagyok, bár Mama szerintem hamarosan hazaér, már visszafelé tart Földvárról, megvolt a Dédi vizsgálata, nem kell műteni, mehetett haza. (csípőprotézise van 15 éve, úgy tűnt, azzal van gond, hogy kilazult benne valami, vagy cserélni kell, de mégsem kell. Ma nézte meg az az orvos, aki műtötte annakidején.)

Livike nagyon jól elvolt 10 óráig az ágyikójában, kitenni nem tudtam, mert ahhoz ki kellett volna porszívózni, és kicsit durva ébresztőnek találtam a porszívózúgást Levike számára. Mert Ő addig aludt! Hát.. bepótolta az éjszakai rossz alvását... Ennyire sokáig még talán sosem aludt! :)
Pár percig nem voltam bent, de mikor bementem a szobába is úgy láttam minden rendben, Livike jól eljátszogat a lepedőjével amit felszedett az ágyában. Csakhogy nemcsak azt szedte fel, hanem a matrac huzatának cipzárját is kinyitotta és szépen, módszeresen szedegette, csipegette a szivacsot! Hát ezzel volt olyan jól el a KisDrága! Elég sok darabka volt az ágyában, hogy mennyit evett meg belőle, ki tudja...? Remélem nem sokat.
Ekkor már Levike is ébredezett... Fent volt, de csak ült a sarokban, meg is ijedtem kicsit, hogy nincs talán valami baja, hogy így elvan...de nem volt, legalábbis nem lázas, az orrát a biztonság kedvéért kiszívattam, jött valamennyi, de nem vészes.
Rendbe tettem Őt is, persze kajája már Neki sem volt, megette félálomban reggel. :)
Kiporszívztam és kitettem Őket játszani. Mentem én is. :)

11:10-kor kezdtem adni a gyümölcsöt, ügyesen megették, bár bent etettem Őket, nem a székeikben. Nem akartam fölöslegesen fájdítani a szívüket, hogy kint esznek utána meg nem lehet járkálni az udvaron. :(
Ha Mama haza ér és még nem teszem le Őket aludni akkor majd kimegyünk együtt. Vagy majd ha Apa ér haza, akkor. Egyébként tervben van délutánra egy kis babakocsis "kirándulás", meg kellene nézni a környékbeli játszótereket, bár amit tudok, hogy van kicsiknek való játék is, az messze van. :( Amik a közelben vannak, ott csak nagy csúszda meg hinta van. :(
Ha másnem, majd levegőzünk egyet, a semminél az is több!
Most megyek, mert lejárt a mosógép is, este jövök, vagy nem. Lehet, hogy nem kellene még Apa szülinapjának estéjét is a gép előtt töltenem, de majd meglátjuk. Végülis nem sokból tart megírni egy posztot... :)) Csak ugye akkor már olvasgatom a többieket, szétnézek az Iwiwen, Facebookon, talán a TeszVeszen és a Vaterán is.. telik az idő, nagyon is gyorsan a gép előtt esténként. :) De gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)