2011. január 8., szombat

Tavaszias szombat - eddig

Nagyon jó idő van, mégsem tudtuk kihasználni, mert nem volt itthon senki, akivel kivihettem volna a gyerekeket levegőzni. :(

Éjjel minden rendben volt, mindketten a helyükön aludtak. Livike 6 óra után ébredt, rendesen be volt tojva, úgy néz ki, Nála egy-két hasmenésben fog kimerülni ez a vírus, legalábbis eddig nem hányt, remélem ezután sem fog!
Levike 8 óra körül ébredt, Livike persze a mi ágyunkon volt, félig már fel is volt öltöztetve, a nappali body-t adtam rá reggel, mert az éjszakait sikerült összekennie. Ráadtam a harisnyát is, hogy ne fázzon a lába, bár azt kb háromszor levetette amíg végül 8:20-kor felkeltünk.

Rendbe tettük Őket, Levikének is volt egy félig híg termése, szerencsére hányás Nála sem volt eddig.
A kedvük jó volt, vidámak voltak egész délelőtt, nem volt semmi gond.
Apa 11-re ment dolgozni, Mamáék a Transzplantáltak Egyesületi taggyűlésére mentek, majd vásárolni is, még nem értek haza.

A gyerekeknek főztem rizst, most csak egy fél tasakkal, mert mindig kidobok egy csomót. Gondolom meg lehet a gyors rizst úgy is főzni, mint a simát, tehát nem a tasakjában, hanem simán a vízben. :) Utána leszűrtem és kész.
Vágtam fel sült csirkemellet, hogy majd azt eszik ebédre.
11:50 körül már adtam is, nem ettek valami sokat, mert csomószor kiborították az egészet a tálcára, én visszatettem, közben azért ettek is, de ez édeskevés volt ma is. :( Mindketten ittak teát evés előtt és után is, úgyhogy egy 3 decis Normaflore-os tea már bennük van! Azóta már csináltam másikat is, Livikének sem árt a Normaflore, remélem ezt még ma megisszák.

12:20-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel.
Hamar el is aludtak, de hamar is ébredtek. :(
13:15-kor mindketten fent voltak. Livike jó kedvű volt, Levike nyekergős. Utána Livike is átváltott, úgyhogy nem tudtam már mit csináljak, hogy jó legyen, féltem, hogy a sírástól fognak esetleg hányni...
Folyton a rádiót akarják nyomkodni és tekergetni, egy picit engedtem is, de ugye ahhoz fel kell vennem Őket, egyszerre csak egyet megy, ezért volt egy kis sírás-rívás, mire pár percig mindketten jól végignyomkodhatták-tekergethették a hifit.
Táncikáltunk is, rajzoltunk, énekeltem.. A tévében a mesék nem nagyon kötik most le Őket valamiért...
A rádióban sincs jó zene, mert a Sztár FM adó valamiért nem jön azt hiszem másodika óta. :( Nem tudom miért, a UPC csatornakiosztásában pedig benne van. (az újban is). :(

Megyek is be Hozzájuk, pedig teregetni kellene, de nem merem nagyon itt hagyni Őket, mert mindig van valami amivel egymást ütik. :(

Később jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)