2011. január 15., szombat

Azért aludtunk is egy keveset.....

4 órakor már azt mondtam, bárcsak reggel lenne, akár fel is kelnék, kezdeném a napot, ha már aludni úgysem tudunk. :((
Apának 5-kor kellett kelnie, nem tudom összesen aludt-e két órányit az éjjel. :(
Én sem aludtam sokkal többet...

Szóval...
Levike nem akart visszaaludni. Perceket aludt, utána sírt, tekergett, nem annyira, mint este, de látszott, hogy fáj a hasa, vagy legalábbis remélem hogy az és nem kapott tüdőgyulladást, mert néha köhécsel is. :(((
Ha ez nem múlik hétfőn orvos, hogy hallgassa meg a tüdejét. :(
2:30-kor talán elaludtunk volna már, de akkor Livike ébredt fel sírva, nem aludt vissza, így kivettem... Még mindig nem tudom hány kiló a kiságy terhelhetősége, de komolyan már azon gondolkodtam, hogy én fekszem bele... Az ágyunkon nem férünk el négyen, volt kb 10 cm helyem, de már fene bánta volna, csak alhassunk végre!
A tévét vagy 6-szor visszakapcsoltam időzítőre, de ha kikapcsolt rögtön ment a rapli... azt sem bántam már ha szól, csak végre nyugi legyen!
Levike időközönként felsírt, fészkelődött, forgolódott.. Ha betakartam az sem volt jó, ha kitakartam az sem. Már Apával helyet cserléltünk az ágyban, hogy hátha másabb lesz, ha Ő van az én helyemen. 3:40 körül végre nyugalom lett, bár egyszer még felsírt Levike.. Livikét 4 óra előtt letettem a helyére, Levike maradt közöttünk.
Nem tudom Apa mikor jött ki, a telefonjának a jelzését nem hallottam. Vagy azért mert nem is jelzett, mert fent volt, vagy azért, mert végre aludtam. :)

Livike 8 órakor ébredt, Levike még aludt, így betettem az ágyába, hogy Livi ne másszon rá.
Végül 8:20-kor Ő is felébredt, 8:40-kor felkeltem, aludni már úgysem lehet úgy, ha rajtam ugrálnak, odahordanak mindent, elviszik a telefonom, stb.

9 órakor már rendben is voltak.
Levikének volt egy közepes állagú széklete, már közelebb a normálishoz, mint a híghoz. Barna, de gondolom a kakaós keksz színezi el. :))
Livikének még nem volt.
Levikének 9:50-kor is volt egy, már hígabb, de még mindig elég jónak mondható széklete.
Megették a tápszert, ja igen, hajnalban még mindketten kaptak 120 ml-nyit, azzal aludtak el.

Azóta már ettek kekszet, ropit, megittak egy feles Smectát is. :) (üveg féldecis pohárban keverem össze kubuval, azt isszák ketten, majd délután egy másikat is, így lesz meg a fejenként egy zacskónyi.
Livikének sem árt gondolom, de azt nem tudnám megcsinálni, hogy Neki nem adok, mert követeli. :)
A Cebionos-Béres cseppes teát még nem itták meg mindet, Livikének több fogyott, de majdcsak megisszák még ma, mint ahogy a Normaflore-os teát is be kellene valahogy juttatni még ma.

Mamáék temetésre mentek ma 11 órára. Mama barátnőjének az anyukája halt meg Földváron... Nem tudom mikor jönnek, remélem a gyerekek épp a délutáni alvásukat fogják tölteni.
Vagy ne legyek ennyire optimista? :(
Nem értem mi ez a nem alvás...
Az is furcsa volt, hogy nap közben nem aludtak, de hogy még éjjel sem akartak!
Nem lesz ez így jó.
Bárcsak helyrerázódna már minden....!

Nna... később jövök valamikor.
Remélem korábban, mint "tegnap".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)