2011. január 28., péntek

... és a folytatás

Livike 14:15-kor már fent is volt, játszottunk, rajzoltunk, majd olyan jó kedve lett, hogy rohangált össze-vissza, többek között Levike ágya felé is, majd egy laza mozdulattal behajította a cumisüvegét, amire szerencsére még akkor nem ébredt fel Levike! :) Kicsivel később, 14:40 körül viszont egyszercsak azt láttam, hogy áll nagy kétségbeesett arccal és nyújtózkodik kifelé. :)) Kicsit még pihengetett rajtam fekve, de utána hamarosan indult útjára, azaz játszani Livikével. :)
Gyorsan telt az idő, nem is voltak annyira rosszak sem, bár azért ott kellett lennem, mert valami dobálni való mindig akadt. :(

16:30-kor kezdtem adni a gyümölcspépet, elég régen ették már meg ebben a formában, hogy alma-banán-piskótatallér turmix. Most jól és ügyesen megették, bár segítségemre volt a Sesame street is, mert épp akkor ment, és az ugye a gyerekeknek "szent", olyankor jók, nézik, elvannak, akár ki is lehet jönni a szobából, észre sem veszik. :)
Azt sem vették észre, hogy megették a teli tálka gyümölcsöt. :D

17:15-kor elszaladtam a Sparba, annyian voltak, hogy 18 órára értem haza. :((
Mama volt addig a gyerekekkel, majd amikor elkezdetem adni az uzsonnát, akkor bement, fürdés előtt pedig (19:15 körül) visszajött.
A gyerekek elég jól uzsonnáztak, volt sonka, sajt és zsömle, mindketten jól ették.
19 óra körül a szobában ettek egy epres joghurtot, azt is kb fele-fele arányban kérték...

A fürdést 19:35-kor kezdtük. Livikét én fürdettem, Mama törölte. Levikét szintén ebben a felállásban rendeztük.. :)
Már Levike is dörzsöli néha a jobb szemét.. Amúgy Mama is és én is...
Livikének ma egész nap szép volt a szeme, de azért fürdésnél ki lett mosva kamillateával és be is lett kenve a kenőccsel, mondta Mama, hogy jött ki egy csomó trutyi a kenőcs bedolgozása után. (ahogy bepislogja, bedörzsöli magának)

20:10 körül készen is voltuk mindennel. Levike a mi ágyunkon, Livike a sajátjában alszik. Bár Livike kétszer megkísérelte magát kikönyörögni, de nem vettem ki, csak feküdtem tovább mellette. :)
Tudom, még korán van, biztos nem fog így maradni egész éjszaka a "jó" állapot.

Ennyit tudtam hirtelen írni, holnap úgyis megírom, ha volt még ma valami. Bár jó lenne egy nagyot aludni, délután is olyan nem jól voltam, hogy miután a gyerekek mindketten felkeltek, majdnem én aludtam el az ágyon... Fájt a fejem, az orrom is, meg a szemem is szúrt és égett egész nap, alig láttam valamit (amúgy se sokat...)

Holnap jövök valamikor. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)