2011. január 13., csütörtök

Csütörtök eddig

Éjjel annyi volt, hogy Levike 3:30-kor sírva ébredt, kivettem, úgy tűnt megint fáj a hasa, nem maradt, nem aludt vissza, kaka sem volt.. Adtam Infacolt. Nem tudom miért nem jutott ez eszembe tegnap délután is. Kapott még 90 ml tápszert utána és azzal már szépen aludt reggel 8:30-ig. Még 4 óra után Livike is felébredt, sírt, kivettem. Mivel nem igazán tudott hova feküdni így fél óra múlva visszakéredzkedett az ágyába. :) Levikét is letettem 5 óra előtt, így utána már rendesen a helyén aludt mindenki.

Reggel 9 körül tettem Őket rendbe. Levikének akkor már volt egy közepes adag "krémes" állagú széklete. Majd 11:30-kor volt a következő, az már hígabb és rengeteg, át is kellett öltöztetni. :( Livikének is akkor volt ma az első, tegnap ugye semmi, de az is "krémes" volt.
Ettek kekszet, ittak teát, bár ma még nem túl sokat.
Ebédre főztem rizst, pirítottam bébirépát kis sóval, meg egy kis csirkemellsonkát is megpirítottam, hogy hátha ezeket így megeszik.
Levike a sonkát ette, Livike a rizst.. de nem mindet, magyarul a mai ebédjük is egyenlő volt a nullával. :(

13 óra sem volt még amikor letettem Őket aludni 120 ml tápszerrel. Nem aludtak el. Még meg is cseréltem Őket az ágyaikban, de úgy sem. Kivettem Őket, most elvannak, nézik a meséket, apránként itatom Velük a teát meg adom a kekszet.
Nem lesz ez így jó... :((
A kedvük jó, csak nem tudom mért nem akarnak most második napja nap közben aludni. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)