2011. január 26., szerda

Elég jól telt az éjszakánk. :)

Na jó, Levike 1:30-tól közöttünk aludt, de 23 óráig a mi ágyunkon, utána a sajátjában aludt. Livike végig a saját ágyában volt, 23:40 körül sírt fel, valami "bá"-t hiányolt, szerintem a kis figura volt álmában, amivel játszani szokott és természetesen Levike mindig elveszi tőle. (bá=bácsi)
Utána nem volt semmi gond.
Apa ma 6-kor kelt (volna) de 5:55-kor, amikor én felébredtem már le volt főve a kávé, fel is volt öltözve, úgyhogy korábban kelt nagy valószínűség szerint.
A 7:33-as vonattal ment Mezőkövesdre egy hivatalos ügyet intézni, nem tudom mikor ér haza.. Persze most kell arra mennie, amikor nagy havat mondanak Borsodba....
Na nem baj, a vonatok azért járnak, hacsak nincs valami iszonyat ítéletidő, a buszok már kevésbé, ezért is javasoltam, hogy vasúton utazzon. :)

8:20 körül ébredtünk, Livikét is kivettem magam mellé, Levikével már kényelmesen elfértünk az ágyon, miután már csak ketten voltunk.
Hiába terveztem, hogy gyorsan rendbe teszem Őket, csak sikerült elszöszmötölnöm az időt, így csak 8:50-kor kezdtem hozzá az öltöztetéshez.
Livikén ha nagyon megnézzük talán 2-3 pöttyöcske volt csupán, de az is lehet, hogy "fogdosós nyom" volt, szóval úgy gondolom ez ennyi volt, természetesen azért figyelni fogom továbbra is, nem jönnek-e újra elő a foltok/pöttyök.

Levegőzni ma valószínűleg nem tudunk kimenni, nem tudom hogy lesz így alvás, mert ha nekiállnak balhézni, hogy mennének ki, tuti nem fognak elaludni. :(

Mama még mindig nincs jól.... :((( Az, hogy enni nem tud, egy dolog, rossz lehet az is, de hogy inni sem... már olyan gyengének érzi magát, hogy menni alig bír, nem beszélve arról, hogy ha mozog egyből mehet a wc-re... Félek, hogy kórház lesz a vége... :(( Mi a fene lehet ez Nála...? :((

A gyerekek elég jól elvannak szerencsére, bár kezdenek megkergülni, amin nem csodálkozom, közeleg az "idő", amikor már kint szoktunk lenni. Lehet, hogy megpróbálhatnám egyedül kivinni őket az udvarra, mert most nincs sár csak hó, de ha totál ellentétes irányba mennek "tiltott" dolgok felé, akkor nem tudok utánuk menni, a nyomukban lenni. :(
Na, majd meglátjuk hogy alakul a napunk.
Jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)