2011. január 18., kedd

Megint nem sokat aludtunk... :(

Levikét éjfél előtt tettem le a helyére, de 0:10-kor már fel is ébredt, épp amikor én is elaludtam volna. Innentől kezdve max fél órákat aludtam, mert mindig volt valami baja Levikének. :( Először nem akart levegőt kapni, így kb kétszer ki is szívattam az orrát, jött belőle rendesen, de annyira azért nem sok, hogy ennyire szenvedjen miatta. :( Dobálta magát, rugdosott, nem lehetett hozzáérni, lökött el magától, sírt.. :( Aludt volna, de látszott, hogy valami miatt nem tud. Akkor úgy tűnt az orra már szelel, a köhögés sem gyötörte csak néha jött rá, de ügyesen oldalra fordult olyankor, gondolom úgy könnyebb volt.
3 óra körül megint tisztába tettem, bár csak pisi volt, de úgy voltam vele, legyen alatta száraz pelus, legalább az ne irritálja már. :(
Kérdeztem hol fáj, mutogatta a bal arcát, közel a füléhez. Na mondom ez kész, ráment a fülére is a nyavalya. :( De a szájába is mutogatott, és azt hiszem meg is volt az ok: beindult a bal felső utolsó rágófoga. Még egyik oldalon se lehet érezni, hogy lenne ott valami, de ha nyomkodtam az ínyét az ujjammal, akkor egyből elhallgatott, el is aludt! Ha abbahagytam akkor újra sírni kezdett. Persze egész éjjel nem nyomkodhattam, meg azért egy idő után nem is tűrte, ami érthető, hosszú távon senki nem szereti ha a szájában matatnak, még ha először jól is esik!
Persze valamit biztos aludtunk is, mert néha fél óra is eltelt, két óranézésem között.
Azt tudom, hogy egyszer épp nyugi volt, Levike is aludt, amikor Livike ébredt fel sírva, visítva! Nagynehezen visszasimogattam, bár necces volt azt hittem itt a vége az éjjelünknek, és még 5 óra sem volt, de azért 7 óráig ki tudtuk húzni!
Levike azt hiszem olyan 5:30 óta nem volt fent, szerintem totál kimerült már addigra. :(
Livike miatt viszont nem alhattunk tovább, legalábbis Apa és én, Levike aludt, még 8:20-kor is, amikor Livikét már öltöztettem. :)
Addig elvoltunk, Livike már megevett vagy 5 háztartási kekszet még mielőtt rendbe lett volna téve. :) Levike aludt, szerencsére nem háborgatta a Lány, pedig nem tettem az ágyába, Apa helyén feküdt, még a takarót is megtűrte magán, amit egész éjjel rá sem lehetett tenni.

Mire Ő került sorra az öltözésben fel is ébredt. Már a szobában vannak, egy orrszívást már megejtettem, de most nem jött csak egy nagyon kevéske, pedig fújtam is bele orrsprayt.

Apa ma is 9-re ment dolgozni (helyettesíteni).
Holnap és csütörtökön elvileg itthon lesz.
Csütörtökön kell mennünk a gyerekekkel a szemészetre, ez az a vizsgálat, amit decemberben kellett volna megejteni, de nem volt időpont már, csak január 20-ra.
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és nem kell szemüveg vagy további ellenőrzés!
Na meg azt is, hogy Levike nem betegszik le jobban, mert akkor hogy megyünk el? :(
Ráérek ezen keseregni, ha úgy alakul is, egyelőre legyünk túl rajta, meg addig még van idő, hátha nem lesz rosszabb az állapota!

Az orvos ma délután rendel, most már telefonos segítséget nem kérhetek, ha azt akarom, hogy mondjon valamit, akkor el kell vinni, de nem tudom hogy. :( Mamával nem igazán lenne jó bemenni a beteg gyerekek közé, így is mondta reggel, hogy már fáj a torka meg hörghurut-szerű tünetei vannak... Elég volt Levikének egyszer telibe tüsszentenie. :( Nem kellene még több betegség!
A másik meg az, hogy Livikét nem hagyhatjuk itthon, de Neki sem kellene bemenni a betegek közé, jó, ha ezt megússza, ami itthon van.

Ma reggel már tejjel vegyítettem a tápszert, lett is Levikének hamarosan széklete, olyan félig jó félig nem kategória. Most is lehet valami valakinek, mert már gyanús szagokat érzek, megyek is és megnézem kinél van a forrás. :)

Ma nem tudom lesz-e kimenetel, köd van és hideg... Hol a tegnapi tavaszias idő? :(
Lehet, hogy a két utóbbi hosszú levegőzés is megtette a "hatását", hiába lettek tegnap is megszárítva a gyerekek, könnyen meg lehet fázni ilyenkor. :(

Most ennyi, majd jövök még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)