2011. január 27., csütörtök

Csütörtök folytatás

Levike természetesen semmit nem aludt délután.
Livike 14:40-ig bírta, és bár még álmos volt, nem aludt vissza. Kivettem, bújt hozzám, leültünk az ágyra, a vállamra hajtotta a fejét és pihizett. :) Levike pedig vérig sértődött, hogy nem Ő ül az ölemben, hogy nem Vele foglalkozom. Jött, túrta ki Livikét, közben szemrehányóan dünnyögött hozzá... Bezzeg az "természetes" Neki, ha Ő van ölben és Livike hagyja nyugodtan...

Elég jók voltak, bár egy párszor megint hangosabban kellett rájuk szólni, mert dobálóztak, a rácsot ráncigálták, sőt Levike este fürdés előtt még a gyümölcslevét is kiborította... Nem figyeltem, erre már azt láttam, hogy mutogat a szőnyegre, hogy "ejnye", a pohara meg üres... 3 cent lehetett benne, de azt jól szétszórta...

Apa 15 óra után kevéssel ért haza, mindketten, de főleg Livike nem győzött betelni Vele, bújt oda, gondolt egyet és lenyomott egy puszit, ölelést.. Pedig Neki nem is annyira szokása ez! Levike még oda se ment köszönni, csak integetett, meg mondogatta, hogy "Apa, apa" és ennyi... :)) Fél óra múlva jutott eszébe, hogy megjött az Apjuk, akkor már ment és kiharcolt egy jó nagy dögönyözést. :)
Épp akkor adtam Nekik ilyen... csokis puffasztott rizst vagy mi is az, amit tejbe kell tenni. Csak Livike kért belőle, de Ő jó sokat megevett. :)
Egy mandarint is megettek, kb fele-fele arányban.

17:40-kor volt ma az uzsonna, bundáskenyeret ettek. Levike egy fél szeletet, Livike pedig majdnem egy egészet megevett. :)
19 óra körül kaptak még egy joghurtot is, azt most Levike ette jobban, kb két harmadát Ő, a többit Livike termelte be.

A fürdést 19:30-kor kezdtük, Levike messziről húzta a csíkot maga után szagilag, úgyhogy nem teketóriáztunk, ne legyen alatta sokáig a kaka.
Bogyókirályfi. :))) (épp olyat sikerült gyártania, de a szaga az...pfff:))) )

20 órakor már készen voltunk, Livikének Apa szépen ki tudta mosni a szemét kamillateával, a kenőcsözést is állta kivételesen, pedig tegnap Mamának nem akarta engedni! :( Pöttye talán kettő volt, de halványan látszottak csak. Nem tudom hogy van ez, hogy néha egyáltalán semmi, utána meg van egy-kettő.
Ha nem félnék, hogy megint olyan nagyon csúnya lesz a teste, adnék Neki megint a feketeribizlis teánkból, egyből kiderülne, hogy az volt-e a bűnös... De nem merek kockáztatni. :( Minden mást evett már korábban is, csak azt nem.
Ha meg mégis valami vírus, akkor az szépen úgyis kiürül.. Ha a szeme nem javul, akkor azt hiszem mégis el kell menni majd az orvoshoz, sőt a legjobb lenne a szemészetre visszamenni, mert biztos, hogy ott kapta el! Mondjuk úgy, hogy a doktornő nem mosott kezet.... Vagy volt a folyosón kötőhártya-gyulladásos beteg... elég egy tüsszentés, köhögés, vagy megfogni valamit amit a beteg is megfogott előtte, utána meg a szájába szedi a kezét... :(( Persze, ha egyáltalán ilyen jellegű a dolog és nem a szél fújta meg vagy belement valami por a szemébe...

Na szóval ott tartottam, hogy 20 órakor már ágyban voltak, Levike a miénken...
Nem kellett 10 perc, már aludtak is! Hamarosan Apa is. :)
Én megnéztem a filmet, közben Levike felébredt, így odafeküdtem mellé, de hamarosan újra elaludt.
Livike is volt már fent vagy kétszer, kis simogatás után Ő is visszaaludt..
Meglátjuk, hogy az éjszaka hogy alakul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)