2011. január 5., szerda

Szerda - eddig

Tegnap este mindketten levetkőztek, az ágyaikban csak a matrac maradt csupaszon, lepedő nélkül. Visszapakoltam és öltöztettem Őket, Levike kapott még repetát, majd legnagyobb meglepetésemre nem is kellett kivenni, szépen lefeküdt a helyén és el is aludt hamarosan. Livike még fent volt kb 20 percet, de utána Ő is szépen elaludt.

Éjjel nyugi volt, az ébresztő ma 7:40-re sikerült, pedig mi Apával tudtunk volna még aludni.
Mindkettőjüket kivettem, de még kicsit tudtam én is aludni, - perceket - mégis meglepődtem, hogy már 8:25 van, amikor végül felkeltem és kijöttem. :)

Rendbetettem Őket, Apa elment vásárolni - ma szabadnapos, így főzött ebédet, amiből a gyerekeknek is adtunk -, én kitakarítottam és kitettem játszani a két gyerkőcöt.
Mivel elment az idő a főzőcskével, ma megint nem tudtunk kimenni levegőzni. :(
12 órakor kezdtem etetni őket, alföldi húsleves volt, ez végülis olyan, mint egy sima raguleves, csak darált hús van benne és a zöldségek is vékony csíkokra vannak vágva.
Elég jól ették, még Livike is, de Levike evett többet! :)
Ma jobban megérdemelték a desszertet, így kaptak. :)
Teát is ittak...

13 órakor tettem le Őket aludni.
Mi is ettünk, majd Apa bement aludni a gyerekekkel, bár Livike már 13:40-kor felébredt. Apa kivette, magára tette és ott még aludt a Lány is, most ébredtek fel mindketten. :)
Levike még alszik...

Egyelőre ennyi, később jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)