2011. január 1., szombat

Az új év elsó napján...

Az este Levike a mi ágyunkon aludt el, 1 óra körül tettem le a helyére, bár már rég aludt, de így volt a biztos, éjfél előtt nem akartam hozzányúlni, nehogy felébredjen és ne tudjunk átmenni Mamáékhoz koccintani. :)

Apa 22:20 körül ért haza, előtte nem sokkal fejeztük be Mamáékkal az evést, telt az idő, éjfél előtt pedig átmentünk, hogy együtt várjuk meg az új év beköszöntét.
Mentes pezsgővel koccintottunk, néztük a tévében a tűzijátékot, majd 0:45 körül kijöttünk, hogy mindenki pihenhessen.

A gyerekek szépen átaludták a tűzijátékozást, pedig elég keményen nyomták már 18 óra előtt óta, és még 1 órakor is volt bőven durrogás. Berci is lenyugodott végre, mi is lefeküdtünk és aludtunk reggel 8-ig.
Tudtunk volna tovább is...

Rendbe tettük a gyerekeket, majd Apa 9:20 körül el is indult dolgozni.
Kitakarítottam, a gyerekeket kitettem, telt az idő, elég jól elvoltak a délelőtt folyamán.
Mama 11:45 körül jött át, elvileg még kimehettünk volna levegőzni, de nem mentünk, mert éhesek lettek a gyerekek, inkább készítettem is a kajájukat és elkezdtük Őket etetni.
Ma üveges kaját ettek rizzsel, Livike nehezen fogott hozzá, de mégis csak megette Mamától a végén.
Desszert, gyümölcslé, alvás..
12:40 volt kb, amikor letettük Őket aludni.

13 óra után bementem Mamáékhoz, hogy együnk lencselevest, közben még csinálgattam a benti gépet, nagyon telt az idő. :( Livike 14:20-kor ébredt fel, Papa kijött, hogy be tudjam még fejezni a gépen amit csináltam.
A bébiőrön keresztül hallottuk, hogy engem keres Livike. Folyton anyázott, nem csak "aja", hanem már érthetően "anya" voltam, Mamát is kereste, Apát is. :) Levike is hamarosan felébredt, és mivel egyre jobban hívtak, hát 15 órakor kijöttem Hozzájuk. :)
Papa egészen 18:45-ig itt volt velünk. :) Jól elvolt a gyerekekkel, bár közben néha szundikált is, amennyire hagyták, mert valamelyik folyton rámászott.. :))
15:30-kor kaptak gyümölcspépet, majd gyümölcslét, teát is, 17:40-kor pedig az uzsonnát is odaadtam, ma is sonkát és sajtot ettek, nem túl sokat, de azért valamit mégis...
18:20 körül joghurtot is ettek, a tea is ment folyamatosan, na és persze játék, néha vita, a porszívót el is kellett vennem, mert verekedtek vele. :(
Táncikálás, hajrázás. bujkálás a lábam között, minden volt. :))

Miután Papa kiment, akkor vadultak be igazán, már a fürdéshez is készülődtem, mert nem tudtam, hogy Mama jön-e, mert a gépen dolgozott, úgy voltam vele, hogy valahogy majd megfürdetem Őket...

19:45-kor jött Mama, 20 órakor pedig már kezdtük is a fürdetést a szokásos módon.
Rendben volt minden. :) Ilyenkor nekem csak Levike fürdetése jut meg a pakolás, ágyazás.

20:30 körül tettük le Őket aludni.
Livike hamar elaludt, de Levike még most is fent van és nyűglődik.
Kapott már újabb adag kaját, már Apa is itthon van 22 óra óta kb, de Levike csak nem nagyon akar nyugodni, nem tudom mikor fog végre elaludni. :(

Ennyi lenne a mai nap nagyvonalakban...
Holnap jövök valamikor. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)