2011. február 1., kedd

Kedd eddig...

Írom amíg tudom, mert nem alszanak, nem is aludtak, lehet, hogy csak este fogom tudni befejezni. :(
Az éjszakánk jól telt, Livike volt fent 7:30 körül, de még szerencsére visszaaludt, csak 8:10-kor ébredt, akkor kivettem, elmászkálgatott, feküdt, tévét kapcsolgatott, na meg odahordott nekem az ágyba minden játékot, a porszívótól kezdve a játék autókig.
8:25-kor felkeltem, mert már csak egy szál bodyban volt a Lány, hiába adtam rá egy zoknit, kb addig tartott...
Rendbe tettem, már javában ette a kajáját, össze is ágyaztam, amikor Levike is felébredt, ekkor már 9 óra lett volna pár perc híján.
Őt is rendbe tettem, ettek, kitakarítottam, kitettem Őket, játszottunk, viszonylag normálisan telt a délelőttünk.

11 óra körül már nyammnyammoltak, ettek pár szem kekszet és ropit is, de úgy gondoltam, nem kellene teleenniük magukat ilyenekkel, egyék meg inkább korábban az ebédet, így már 11:35-kor kihoztam Őket a székeikbe és adtam a kaját.
Ma főztem tésztát és vettem ki egy adag pörköltet a fagyóból. Még mindig van két adagnyi. :(
Kevés szafttal adtam, ugye a hagymás íze miatt nem merem rátenni a szaftot.
Mindketten jól ettek! Alig maradt egy kevés hús, azt is Livike hagyta meg, bár Neki eleve kevesebbet tettem, mint Levikének. Levike kiette a húst, tésztát alig evett, Livike fordítva csinálta, de összességében jól ettek! Livike megevett egy egész tejszeletet, Levike kb egy felet. Ittak teát is, majd bevittem Őket, hogy elpakolok, csinálok tápszert és majd mehetnek aludni. Ekkor kb dél volt.

Mama épp ekkor jött be, azt hitte még nem ettek, de kimenni nem tudott már észrevétlenül, így fél órára bejött, játszottunk, rajzoltak rendesen tollal papírra. Livike a rácsra és falra is. :(
12:35-kor Mama kiment, mert ment edzésre is és még előtte dolgoznia is kellett..
A gyerekek persze sírtak utána, de hamar megnyugodtak.
Livike szépen el is aludt az ágyában 13 óra körül, de Levike nem akart, se az ágyában, se a mi ágyunkon, sehol. :( Livikét is felköltötte. :( Így Livike kb negyed órát aludt, Levike pedig semmit. :(((
Levike pedig nagyon álmos, nyűgös, hisztis.. hogy fogja kibírni estig, fogalmam sincsen. :((
Megyek, mert nem maradnak.. Ezt is kb öt részletben írtam le.
Este jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)