2011. február 7., hétfő

Jó idő van, így maradhatna! - hétfő eddig

Azt jósolják, hogy szerdától jön a lehűlés, a hideg megint, pedig el tudnám viselni az ilyen napsütéses, enyhe időt, mint ami pár napja van. :)

Éjjel minden rendben volt, a gyerekek aludtak, így mi is, Livike 6:55-kor csinált ébresztőt, ki is vettem, nem aludt már vissza, de nem is feküdt le közénk, járkált, pakolt, tévét nyomkodott, pár perceket még sikerült aludnom, Apának többet, Ő jobban tud aludni a szöszmötöléstől, persze ha épp átmászik rajta bármelyik gyerkőc is, azonnal fent van, automatikusan védi, hogy le ne essen a másik oldalon. :)
Levike 7:40-kor ébredt, én is akkor keltem, Tőle függetlenül, de így már akkor kivettem Őt is...
8 óra után pár perccel már kész is voltunk, ették a kajájukat az ágyaikban.
Hamarosan mehettek ki a placcra játszani, elég jók voltak, de azért volt egy-két összeveszés, ahogy szokott máskor is. :)

Apa ma 11-re ment dolgozni, 10 órakor vittük ki a gyerekeket levegőzni, fél órát voltunk kint. Az idő engedte volna, hogy tovább legyünk, de egyrészt Apának indulnia kellett, másrészt már nagyon elegem lett addigra, mert folyton a sárba mászkáltak, túrták a virágládákban a földet, széthordták a sziklakert köveit, meg hasonló "jóságokat" műveltek...

Könnyen bejöttünk, mindketten találtak egy újságot, úgyhogy azzal jól le is tudtam foglalni Őket a bejövetel idejére, utána már nem adtam oda, mert képesek két mm-es darabokra szaggatni a lapokat és egy részét meg is eszik, ha nem figyelünk eléggé. Márpedig nehéz, mert a villámgyors kezek pillanatok alatt dolgoznak. :)

11 óra után már nem voltak olyan jók, többször is szétpakoltak mindent, Levike dobálózott, szóval "zajlott" az élet. :)

Délben kezdtem adni az ebédet. A tegnapi húslevest kapták, főként a sűrejét. Elég jól ettek, csak a végén először Livike borította ki a maradékot a tálcájára, majd ezt látva persze Levike sem akart lemaradni, Ő is kiborította, a kicsit több lével rendelkező kajáját. :( Nem elég ez, még kézzel jól szét is nyomkodták, söpörték, jól néztek ki Ők is, az etetőszékek is, a föld is. :((
Ettek túrórudit is, közben én ettem a maradék levest - amit Nekik nem melegítettem meg -, mindketten kértek belőle, csak úgy a nagy kanállal adtam a levét, lehet, hogy még ettek is volna, ha van. :( Miért nem jó úgy, ahogy Nekik adtam eredetileg? Na mindegy...

13:10-kor tettem le Őket aludni, pár perc alatt el is aludtak. Ettem én is, majd azóta itt vagyok, de most hallom, hogy Livike nagyon cuppog, szerintem fent van, lehet, hogy fel is ébred és akkor annyi a "szabadságnak". :)

Később jövök valamikor...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)