2011. február 11., péntek

Ma nem lesz alvás? :(

Eddig úgy néz ki legalábbis, hogy a mai délután alvás érdeklődés hiányában elmarad. Most Apa játszik Velük, szerintem Ő szívesebben aludna, de a gyerekek nem akarnak valamiért.
Tény, hogy ma nem tudtunk kimenni levegőzni mert elkezdett esni az eső, de attól még aludhatnának. :(

Nna.. kezdjük ott, hogy az éjjelünk legalább jól telt. :) Livike 7:45-kor ébredt, Levike viszont csak 8:25-kor.
Hamarosan kész is voltunk, majd Apa elment a boltba, utána főzött. Sült csirke és fasírt is készült mára, gondolom holnapra is marad.

A gyerekeknek ebédre kivettem az utolsó adag pörköltet, főztem rizst, összeraktam, hogy majd azt eszik...
11:40 körül már adtam is a kaját, jól megették, egy kevéske maradt csak a rizses húsból.
Utána viszont megettek még vagy három fasírtot, ezek nem azok a mini falatkák, hanem olyan kisebbfajta - mint az enyém - tenyérközépnyiek. :))

12:10-kor tettem le Őket aludni. Livike el is aludt elég hamar, de ez kb 5 percig tartott, mert Levike nem aludt, bementem, melléfeküdtem, csak rötyögött, piszkálódott, nem volt álmos. Erre felébredt Livike is, nekiálltak táncikálni, úgyhogy azóta sincs alvás. Most Apával rajzolnak... :)
Livikének beletettem a hajába egy gumit, olyan aranyos vele... mintha nem is ő lenne! :)) (a gumit Ő találta itt a konyhaasztalon, sima befőttesgumi, nem "bevont", de ez nem csúszik ki legalább a hajából. :)

Na megyek segíteni, mert úgy hallom nem nagyon maradnak...
Jövök, ahogy tudok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)