2011. február 12., szombat

Névnapi köszöntés, aranyérem Mamának, nyűglődős este...

Ott tartottam, hogy Levike még aludt. 14:20-kor ébredt. Szinte egész délután rajta volt a hepp Levikén, dobálózott, verekedett, nagyon nehezen telt így az idő. :(
Ma a gyümölcspépet háromszori nekifutásra sem ették meg, csak kb a felét. :(
Teát ittak eleget, azzal most nem volt gond, de azért az sem volt mindig egyszerű, mert többször ki is borították.

17:40 körül kaptak ma uzsonnát, bundáskenyér volt, vagyis bagett, de ez mindegy. Livike elég sokat megevett, Levike is, de sokat csak szétszedett és játszott vele. Szerintem nem igazán volt éhes.

Mamáék is kb akkor jöttek, hogy a gyerekek ettek, 18 óra után pár perccel jöttek is, megvárták, amíg végzünk az evéssel. Hallható volt a dolog, mert Levike nagyon hisztizett, nem tetszett Neki, hogy bevittem a szobába, de már nem evett, csak folyton felállt a székben, a tűzhelyet akarta tekergetni meg lerángatni róla mindent. (kajákat, vízforralós lábast, stb...)
Megköszöntöttük Livikét, Mamáéktól már korábban megkapta - persze közös minden játék - a tengeri állat figurás gyöngyfűzőt és a kis összerakhatós favonatot, most még kapott Livike két harisnyát - na ez tényleg csak az Övé:D - és 1-1 üveg Kubut is. :) Ha jól emlékszem nem maradt ki semmi, de amúgy nem igazán szoktunk várni, hogy most névnap vagy szülinap, amikor szükség van valamire, akkor vesszük, és kapják meg. :)
Tőlünk is megkapták a három fa kirakót, van egy összerakható ház és egy halacska, valamint egy szintén összeilleszthető, párosítós kirakó. Csináltam képeket, de nem töltöttem még le, szerintem nem is nagyon sikerültek. :( Ha mégis, akkor természetesen teszek fel, de nagyon el vagyok már maradva a képekkel, videókkal. Előbb utol kell érni magam e-téren. :((
Még szokniuk kell az új játékokat, egyelőre mindenki játszott velük, csak a gyerekek nem nagyon. :D Ja, még Mamáéktól kaptak egy csomag színes ceruzát is, de most még azokat is csak dobálták, mint mindent. :( Készült azért pár "rajz" is. :))

Annyira nem tudtak eltelni Mamáékkal, hogy szerda este óta nem találkoztak, hogy csak fürdés előtt tudott Mama kimenni. Levike egy-az egyben visszalökte Mamát az ágyra, amikor fel akart állni, hogy kijön. :))

Ahogy a bejegyzés címében is említettem, Mamáék ismét gazdagodtak pár éremmel a bowling versenyen. :)
Mama egyéniben első lett, Papával harmadik, valamint egy csapattárs lánnyal is harmadik lett párosban. :)) Egy arany és két bronzérem gyarapítja a gyűjteményt. :)
Ezúton is gratulálok Nekik! :))

Ott tartottam, hogy fürdés. 19:45-kor kezdtük, 20 órakor már kész is voltunk.
Livikét Apa fürdette, törölte, öltöztette. Viszonylag jól viselkedett most a KicsiLány. :) Levikét én fürdettem, töröltem, öltöztettem, Apa pakolt és félig meg is ágyazott. Azért csak félig, mert Ő nem fér be az ágy vége meg a szekrény közé, hogy kiszedje az ágyneműt. :))

Levike egyből a mi ágyunkra kérte magát, evett, elvolt, de nem akart aludni. Hamarosan felkelt, játszott, sőt le is vetkőzött egyszál bodyra. :(
Livike 20:40 körül aludt el, Vele együtt én is majdnem a macin fekve.. :))
Levike addig nem nyugodott, amíg ma is be nem tojt így estére....
Nem jó ez így, hogy mindig este, fürdés után van széklete, akkor is, ha nap közben is van.... Bár inkább ilyenkor legyen, mint éjjel, amire lehet, hogy nem ébred fel és egész éjjel alatta van...
22:30 körül aludt el végre.
Még a mi ágyunkon van, nemsoká le is teszem és megyek én is aludni.

Apa reggel 6-re megy dolgozni, így kora délután már itthon is lesz. Hétfőn és kedden megy a beugrós helyre, utána még nem tudta, hogy lesz. Elvileg azt mondta, hogy be van osztva egész hétre, majd megtudjuk.
A kollégája, aki szintén így járt, hogy levették a fizetését és felvitték az óraszámot, azt mondta, neki köszöni szépen elég, két napot még dolgozik és utána viszlát. Elmegy munkanélkülire, mellette beugrós valahol, és ennyi. Apa egyelőre nem merte ezt megcsinálni, majd ha lesz fix, biztos másik munkahely, akkor hagyja ott a társaságot.

Ennyi mára, holnap jövök valamikor. Remélem ma már nem lesz semmi, alhatunk nyugodtan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)