2011. február 12., szombat

Helyzetjelentés

Apa 11:20 körül ért haza. Sajnos nem jött be a terve, de amíg nem talál másik fix helyet addig marad, 200 óra 100ezerért.. de ebből vonják a gyerektartást, úgyhogy 80 alatt fog kapni. :( Túlóra nincs továbbra sem, de ha minden jól alakul akkor a beugrós pár nap meglesz, így jön még némi pluszpénz.

A gyerekek nagyon nyűgösek voltak, így 11:35-kor felöltöztettem Őket és kimentünk az utcára járkálni, levegőzni. Livike jópárszor elesett, szerintem már álmos is volt, úgyhogy mielőtt összetörte volna magát, inkább bejöttünk. Itt az udvaron még járkáltak kicsit, bicikliztek is. :) Ezt úgy kell elképzelni, hogy Apa Levit felültette a csomagtartóra és tolta vele a biciklit, de Livike sem akart kimaradni a jóból, így Ő ült a csomagtartóra, én fogtam, Levike pedig előre a vázra ült, Apa fogta, de így elérte a kormányt, mert Neki az kellett, nem volt jó, ha az ülésen ül. :) Mentünk így pár kört, majd Livike saját magától bejött, gyorsan levetkőztettem, és mehetettek is enni.

Ma üvegeset kaptak rizzsel, de nem nagyon ették, így sült húst és fasírtot ettek.
Túrórudi, tea, tápszer... irány az ágy. :)
12:35-kor tettem le Őket, hamar el is aludtak mindketten.
Livike 13:25-kor ébredt, azóta jól elvan, játszik, de Apa bent van Vele.

Én épp krumplit főzök pürének, Apa gyorsan megcsinált egy pirított májat, én épp feltettem addig a krumplit, mire már kész is volt a kajával. :)))

Itt tartunk most.
Mamáékról még nem tudok semmit, elvileg már vége a versenynek, de gondolom majd hív.. vagy ha nem, majd megtudjuk itthon, hogy hanyadikok lettek. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)