2011. február 18., péntek

Péntek eddig

Az este Levikét 23 órakor tettem le a helyére. Felébredt, de kicsit simogattam és már aludt is tovább. Kicsit később Livike ébredt fel nagyon sírva, visítva, biztos valami rosszat álmodott, mert kis simogatás és nyugtatgatás után már aludt is tovább.
Utána már nem volt semmi gond. Valamikor 6 óra után volt fent Livike, de visszaaludt, utána már pontban 8 órakor ébredtek mindketten. Fél órát még elvoltunk az ágyban, majd felkeltünk, készítettem a reggeli dolgokat. 9 óra sem volt még, már kész voltunk.
Apa ma is 10-re ment dolgozni.

Viszonylag jól elvoltunk, de azért volt dobálózás most is, szegény rajztábla már szerintem nem sokáig bírja. :(
Ebédre főztem rizst, hogy majd valami üvegest nézek hozzá..

11 óra körül mentünk ki Mamával, voltuk az udvaron és az utcán is sétálni. Megnéztük a szomszéd kutyust, Livike rendesen, érthetően köszönt neki, hogy "Szia, Fifi":)))
11:40-kor jöttünk be.
Mamának délre mennie kellett egy helyre, de dél után 10 perccel indult el...
Segített etetni, mert nagyon nem akartak semmi enni.
Először egy cukkini csirkehússal és rizzsel nevű kaját próbáltam adni, abba nem is kellet plusz rizs, de bele sem kóstoltak, fintorogtak rá. Na jó, biztos van már fél éve is, hogy utoljára ilyet adtam, akkor szerették, ezért gondoltam, hogy hátha most is. Nade... van olyan, hogy valamit egyik nap szeretnek, másnap már nem. Na mindegy, egy próbát megért. Majd megeszi a Berci. :(
Utána egy őszibarack sertéshússal nevűt bontottam ki, abba tettem kb fele mennyiségű rizst, azt ették meg végül bent a szobában, mert idekint nem voltak hajlandóak.
Nagyon taktikázni kellett, először is egy blokkal játszottak, amit felragasztgattunk celluxszal a szekrényre, azt nézegették, közben Mama mesélt mindenféle kitalált dolgot, csak hogy beszéljen, de ez hatott. Levikét Ő etette, én Livikét próbáltam, pár kanálnyit megevett úgy, hogy közben úgy csináltam, mintha a plüss párducot etetném, "aki" szépen ült az ölemben, na erre kérte Livike is. Nem sokáig, utána Őt is Mama etette meg a meséléses módszerrel.
A krémtúrót már én adtam, így Mama el tudott legalább menni.

12:20 körül tettem le Őket aludni, negyed óra múlva már aludtak mindketten, még most is így van ez.
Remélem, hogy nem jön be a szokásos dolog, miszerint ahogy itt befejezem az írást, Livike fel is ébred. Gyanús pedig, mert túl van a szokásos egy óra alvásán...
Majd meglátjuk hogy alakul a nap további része.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)