2011. február 2., szerda

Alváskavarodás...

Most akkor hogy is van ez? Éjjel minden rendben volt, mindketten aludtak, bár mindketten fel-fel ébredtek kb 1 óráig, szerencsére mindig sikerült visszaaludni.
4:45-kor Levike már a kutyájával a kezében állt és sírt, így kivettem.
Nem igazán feküdt le, járkált, sírt, nagyon idegesített, hogy nem hagy aludni és hogy Ő sem alszik. :( Azért hellyel-közzel aludtunk, mert utána - sokadjára persze - 6 órakor ébredtem arra, hogy Livike is fent van, Őt is kivettem. Apa felkelt, mert nem fértünk..
Innentől már nem nagyon aludtunk, talán perceket (én), de 7:20-kor már felkeltem és kezdtük a készülődést, ugyanis a Lány akkor döntött úgy, hogy Ő most levetkőzik.
Nem tudom miért nem jutott eszembe azonnal, ahogy felébredt(ek) kaját adni! Régen mindig azt csináltam... most meg eszemben sem volt, azt hittem a hasa fáj Levinek, vagy valami más, közben meg szerintem csak éhes/szomjas volt, mert 8 órakor már újra aludt is a kajájával az ágyában.
Livike 8:20 körül aludt el.
9:36 van és még mindketten alszanak!
Hogy lesz itt ma ebéd utáni alvás?
Szerintem sehogy. :(

Apa ma szabadnapos, most épp elment a boltba, gondoltam ma mindenképp ki kellene vinni a gyerekeket, de megint olyan nagyon hideg, párás, ködös csúnya idő van, hogy nem tudom lesz-e belőle valami, érdemes-e megkockáztatni, hogy esetleg megint megfáznak, vagyis tetőzik a már meglévő enyhe náthát, ami inkább már csak ritkán előforduló köhögésben van jelen, na meg abban, hogy Levike horkol... Nem tud kitisztulni a garata.. (remélhetőleg csak az és nem ment rá a tüdejére:( )

Szóval jelenleg itt tartunk...
Felébreszteni nem akarom Őket, mert akkor lesz csak igazán nyűglődés!
Jobb híján vállalom, hogy nem lesz ma már több alvás.

Jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)