2011. február 19., szombat

Szombat eddig

Éjjel 3:40 körül arra ébredtem, hogy Levike áll az ágya végénél és nyekereg. Gyorsan megnéztem, nincs-e valami szokatlan rajta, már amennyit láttam a félhomályban. Csináltam 120 ml kaját, és mivel nem feküdt le a helyén, magam mellé vettem az ágyba.
Épp lefeküdtem, mikor Livike is megszólalt, hogy "nyamnyamm". Na, mondom előbb nem tudott volna szólni? Azt sem tudtam, hogy fent van. :D Kapott Ő is kaját és utána már aludtunk. Levike hamar megette, még nem aludt, de miután odaadta az üvegét, hogy tegyem le, szépen oldalra fordult és már aludt is. :)
Livike 7 óra után volt fent, de megegyeztünk, hogy még alszunk egy kicsit. 8 óráig sikerült is, akkor már kikéredzkedett a Lány is, így Levikét le akartam tenni a helyére, hogy tudjon még aludni. Erre persze felébredt, eléggé nyűgöske volt reggel, gondolom - és remélem - hogy csak a rossz ébredés miatt és nem a feje fáj.
Amúgy semmi tünete nincs, nyűgöske, de máskor is szokott ilyen lenni, csak most mindent tízszeresére nagyítok.. :( Ha épp nem nyekergett valamin, akkor jó kedve volt eddig ma.
Reggel végül 8:30-kor keltünk, 9 órára már mindennel kész is voltunk. :)
Apa ma is 10-re ment dolgozni.
10 óra körül hozzákezdtem az ebédjük főzéséhez. Tegnap hoztam csirkemellet, abból főztem pörköltet, most van annyi, hogy jut a fagyóba is pár adagnyi. Nem tudom miért, de mostanában az egyetlen házi készítésű étel amit megesznek, az a pörkölt. Persze lightosan, csirkemellből vagy combból, nem zsírosan, nem túl fűszeresen. Ehetik rizzsel, tésztával, pirított tarhonyával, esetleg gulyáslevesnek is, ha egy kissé módosítunk rajta. Több ötletem nincs, hogy mit lehetne még belőle csinálni.
11:10-re már kész is lett.

11:45-kor mentünk ki sétálni az utcára. Előbb nem tudott jönni Mama.
12:05-kor kezdtük az ebédet. Ettek-ettek, de nem olyan túl sokat. Levike megint csak nehezen evett, Mama etette, állt a székében, nem akart leülni...
Két túrórudit is megettek még utána (kis méretű), majd egy kis tea után le is tettem Őket aludni. Ekkor 12:35 volt. 13 óra körül aludtak el. Levikének még kellett egy kis repeta, de most már alszik Ő is.

Itt tartunk most.
Jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)