2011. február 12., szombat

Boldog névnapot KicsiLány! :)

Ma van Livike névnapja. :)
Egyszer talán majd elolvashatja, most még úgysem tudja mi az, de természetesen megköszöntöttük Apával, az ajándékokat majd délután adjuk át, ha Mamáék is hazaértek.

A napunk eddig elég jól telt, éjjel aludtunk, Livike 7:50-kor ébredt, Levike csak 8:40-kor.. akkor is úgy, hogy elkezdtem simogatni, Livike már az ágyában evett, úgyhogy amint felült egyből meg is látta Livikénél a kaját, alig lehetett felöltöztetni, annyira türelmetlen volt.

9:20-kor már ki is tettem Őket a szobába játszani.
10 óra után Apa bement a munkahelyére megbeszélni a dolgokat, hátha menthető még a helyzet, de egy biztos, a jelenlegi feltételekkel nem marad, annyiért nem éri meg. :( Ha elfogadják, amit mond - egy középút, pedig eddig sem keresett olyan hejjde sokat - akkor marad és mellette még tud a beugrós helyen is dolgozni, hogy legalább a már elvett túlórapénz bejöjjön nagyjából. (Most azt akarják, hogy továbbra sincs túlóra, de az eddigi 170 óra helyett dolgozzanak 210-et és még az órabért is lecsökkentenék...:( Hát azért 60ezerért ne dolgozzon már ott..:(( kb annyi maradna összesen)

Kint nagyon fúj a szél, a nap süt, de hideg is van.
Nem tudom hogy lesz, de szerintem nem megyünk ma ki, a szél olyan erejű, hogy borogat mindent az udvaron, na meg nem lenne jó, ha megint telefújná a gyerekek szemét porral, szeméttel. :( De majd meglátjuk, milyen lesz épp az idő, ha Apa hazaért...

Mama hívott 10 óra előtt, hogy minden rendben, már kezdődik is a bowling verseny, 14 órakor van ebéd Nekik, gondolom 15 után már indulnak is, koraestére hazaérnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)