2011. február 17., csütörtök

Az előny megint megvolt.. :)

Mint legutóbb is, amikor nem aludtak délután, este korán sikerült mindkettőjüknek elaludniuk. Annyira, hogy Livike mellé oda sem kellett feküdnöm, Levike a mi ágyunkon van, de már Ő is alszik. Vagyis úgy félig-meddig, mert néha cuppog még a kajáján, nincs kizárva, hogy nem fog még kérni, na meg betojni, de ez már részlet kérdés.
Gondolom jól kifáradtak délután... Én legalábbis biztos.

Délután játszottunk. Végülis mi mást lehet csinálni idebent.. :D
15:30 körül már adtam a gyümölcsöt, keveset ettek csak belőle, majd 16:30-kor megint próbáltam adni, akkor sem ettek valami sokat, összesen kb a felét ették meg.
Előtte megettek pár szál ropit, nem tudtam olyan gyorsan csinálni a kaját, amennyire kérték a nyamit... ezért kaptak krumplisropit addig. A melegszendvics krémet is akkor csináltam, hogy ne kajaidőben kelljen, a tojást meg kellett pucolni, nem hagyhattam kihűlni.. szóval ezért ették a ropit, amivel valószínűleg jól laktak, nem kellett már a gyümölcs.

Rajzoltunk, kirakóztunk, építettünk, csináltunk mindent, a gyerekek pedig legfőképp nyavalyogtak, mindig volt valami ami nem tetszett, de leginkább az nem, hogy álmosak voltak.. :( (Ezt Ők biztos nem így élték meg, de attól lehettek ennyire nyűgösek. Vagy jön a foguk. Vagy front van. Vagy-vagy....)

18 óra sem volt még, amikor elkezdtem adni a melegszendvicset. Hát.. nem vitték túlzásba az evészetet. :( Óriás kiflit - vagy bagett, nem tudom mi az - vágtam fel ferdén karikákra, olyanból ettek meg kettőt fejenként. Azt is jól szétcincálva, lepotyogott a feltét, takaríthattam utána, az más kérdés, hogy a ruhájuk is olyan lett... Na és az örökös etetőszékben felállás már az agyamra megy! Úgy félek, hogy kiesnek olyankor.. :((

18:30 körül jött Mama is, nem sokkal előtte értek haza. Levike hisztizett ezerrel, mert akkor vittem be a szobába, már nem evett, csak játszott, de ott meg kérte volna, legalábbis kifelé mutogatott.
Itt már azért egyértelmű volt az álmosság, mint nyűgösségi ok.
Még egy órát eljátszogattunk, majd 19:45-kor hozzá is kezdtünk a fürdetéshez.
Ma mindkettőjüket én fürdettem, Mama törölte Őket. Neki közben most este még a háta is becsípődött, úgyhogy örült, ha valahogy mozogni bírt. :(((
20:10-kor már készen is voltunk.
Mondhatom, hogy azóta nyugi van. :)
Nagyon remélem, hogy marad is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)