2010. augusztus 8., vasárnap

Vasárnap eddig

Megint esik az eső, bár csak most kezdte, de mára elvileg már jó időnek kellett volna lennie. Remélem délután azért lesz egy kis jó idő, hogy legalább a babakocsival ki tudjunk menni az utcára "sétálni", mást most úgysem tudnék egyedül megoldani.
Apa délre ment ma dolgozni, zárós lesz, az estét is egyedül kell végigvinnem.
A fürdetéstől még mindig nem tartok annyira, mint az etetésektől meg a délutáni/esti játszás/lefárasztás kivitelezésétől. :(
Ráadásul ha ki se tudunk menni - még a teraszra sem mert hideg van és esik... - akkor még plusszban nyűgösek is lesznek, amit végülis már el is kezdtek.
Az van ugyanis, hogy délben letettem Őket aludni, közben bementem vasalni Mamáékhoz - hogy ne itt zörögjek, legyen csend - a bébiőrt vittem, végig dumáltak, viháncoltak, nevetgéltek, majd Levi behergelte magát, de azért befejetem a vasalást - már nem sok volt hátra - és amikor kijöttem, akkor meglett a végső kétségbeesés oka: betojt. Pedig akkor tettem tisztába mindkettőt, amikor letettem aludni Őket.
Mindegy, most ez van, hogy eltelt egy óra és talán majd most lesz nyugalom, bár alvás szerintem nem lesz így sem.
Bár, ki tudja, Levi szokott aludni esős időben. Livike viszont ilyenkor már fel szokott ébredni, ha alszik, akkor is.
Eleve ma későn keltek, 9:15-kor ébredtek.
Mi felkeltünk Apával 8:10-kor, elő volt készítve minden, tápszernek víz, stb... csak az ébredést vártuk. Gondoltam, hogy ha időben kelnek, akkor időben tízóraizhatnak, tudunk még sétálni is, de ez nem jött össze.
Bár a tízórait megették 11 órakor, sétálni már nem volt Apának ideje. :(
Éjszaka egyébként rendben volt minden, - hogy az elejét írjam a végére:D - Levikéhez keltem 5:15-kor mert sírt, kapott 90 ml kaját és aludt is reggelig, a már említett 9:15-ig.

Ebédre ma a tegnap megkezdett üveges kaját szánom, ne menjen már tönkre, ha már kibontottam.. ha kevés, akkor kapnak fasírtot még, de azt amúgyis akarok majd adni Nekik, mert szeretik, jó lesz uzsonnára is. :))

Remélem nem nehezítik meg nagyon a dolgom a mai nap, tegnap nagyon jók voltak, kicsi a esély rá, hogy ma is így lesz, de bizakodjunk. :))

Jövök majd később, lehet, hogy csak este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)