2010. augusztus 11., szerda

Keddi összefoglaló - kicsit megkésve

Az elején leszögezem: Nincs semmi baj!
Nem azért nem írtam tegnap, mert bármi történt volna, egyszerűen nem jutottam rá, meg kedvem se volt már este a gép elé ülni... Ilyen nem igazán volt eddig, hát most ez is eljött...

A gyerekek a keddi reggelre 8:20-kor ébredtek, éjjel nem kellett egyszer sem felkelnem, aludtak és ezáltal mi is.
Minden ment a maga rendjében, kivéve az etetéseket, mindent később adtunk, valamiért így alakult.
A tízórait 11 órakor kapták, már nem is turmixoltam semmit, - minek, hogy utána kidobjam? - hanem kaptak darabosan banánt, almát és piskótát is.
Eég jól megették szerencsére.

11:45-kor irány az ágy egy kis tápszerrel, majd persze elég sokára aludtak el, akkor is kb negyed órára, magyarul majdnem semmi volt az alvás. :(

Az ebédet 14 órakor kapták, tegnap sem ették meg az előző napi répás-krumplis-húsos főzeléket, úgyhogy kaptak összedarabolt sült csirkehusit és sült krumplit. (frissen)
Túrórudi, majd séta a fűben, ha már levágtuk :D Levi jól elvolt a slaggal, jó, hogy nem locsolta magát le, mert volt benne víz... :)
Miután kiszaladgálták magukat, bejöttünk, ittak teát, elvoltak...
Jók voltak. :)

16:30-kor kicsi tápszer és irány az ágy, hátha alszanak.
Én közben elszaladtam a boltba, de amikor vissza értem már fent voltak...
Újabb játék, bent is, kint is, majd uzsonna 18 óra után, sajnos megint a süt krumpli jött be Nekik husival....
A joghurtot már idebent adtam oda, két dobozzal is megettek! :)

Fürdésig játék, majd 20 órakor kezdtünk hozzá a fürdetéshez... Minden rendben zajlott. :)
Livike most is később és nehezebben aludt el, valahogy nem viseli jól, amikor le van téve az ágyába, legyen az akár napközben, akár este. :( De előbb utóbb megnyugszik, csak győzzük kivárni... (10 perc kb. Addig sír:( ) Ha bejövök, nyugtatom, lefektetem, addig jó, de ahogy kimegyek már kezdi is. Ezért inkább egy-két ilyen próbálkozás után ott hagyom és hamarosan magától megnyugszik és elalszik.

Miután elcsendesedtek Apával ettünk, majd kint voltunk, hallgattuk a rádiót. Újra van Csiszár Jenőnek műsora, amit annak idején én mindig hallgattam, a Juventuson és a Petőfin is, most teljesen véletlen találtam rá 22 óra előtt nem sokkal, a Class FM-en van.... Érdekes. :) Miután vége lett, még ültünk kicsit kint, majd bejöttünk, tusolás, majd elkezdtünk nézni valamit a tévében, amin elaludtam. :( Ezért maradt a blogolás, a gépem se volt bekapcsolva egész nap. :(
Most ez ennyi, a mai napot majd külön írom, remélem még ma. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)