2010. augusztus 20., péntek

Az ígért képek

Pár napja írtam az egyik bejegyzésem végén, hogy van pár új kép, csak fel kellene tenni. Abban a pár napban örültem, ha este megírtam az aktuális napi posztot, nem hogy még képeket tegyek fel, de most talán sikerül, legalábbis elkezdem. :)
Nem túl sok, nem túl jók, nem is érdekesek, csak pár db-ot teszek fel, hogy meglegyenek itt is. :)

Az első két kép augusztus 4-én készült, mostanában kezdtek érdeklődést mutatni (vagy csak most hagyjuk) az önálló evés iránt, persze a kanalat mindketten fordítva tartják - általában - ezért csak egy keveset teszünk bele, mert egyébként mindenhová kerül a kaja, csak a szájukba nem. :)

Livike eszik. :) Hogy mit, azt már nem tudom...  Ja, ez a gyümölcspép volt, megnéztem a kép dátumát :)) Nem valami gusztusos de nem rossz ízű. :)

Levike is próbálkozik. :)
 A következő kép augusztus 8-án készült ebédnél, vagyis utána, mert itt már a palacsintát eszik. Levike annyira álmos volt, hogy elaludt közben. - persze nem aludtak délelőtt - . Livike tömi folyamatosan a tésztát. :))) (Amikor ilyen jó idő van, mint most is, olyan furcsa a sok cuccban lefényképezett gyerekeket nézni, de akkor speciel hideg volt... )

"Elfáradtam az evésben.."
Újabb két kép következik, ez volt az a bizonyos pancsolás, amikor annyira kiszaladgálták magukat, hogy le kellett Őket fürdetni. Pancsolás a teraszon. :)

Levike mossa Livike haját, akinek ez nem nagyon tetszik, de azért állja... :)

Levike belecsapott a lecsóba vízbe. :) Ebből a gépem is kapott egy kicsit, de nem lett baja szerencsére. 
Ezek a képek már tegnap délelőtt készültek, már nem tudtunk mit kitalálni, amit hurcolhatnának, húzhatnának, hát előkerült Apa szákja, (zsír új, halat/vizet még nem ért) amit eleinte lelkesen húzgáltak mindketten, (elég nehéz...) majd bele is kéredzkedtek. :))

Íme a két halacska. :) Ha már egyszer a horoszkópjuk is Halak...:)

Hinta-palinta... :) Csak elég nehezek így ketten huzamosabb ideig, még Apának is, de azért lengette Őket egy ideig. :))

Később rájött, hogy ha közelebb fogja, egészen a hálós rész kezdeténél, akkor sokkal könnyebb felemelni. :)) Legalább elfoglalta magát valamivel. :))
Ez most ennyi, szöveges bejegyzéssel később - lehet, hogy csak este - jövök, úgy hallom Livike felébredt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)