2010. augusztus 6., péntek

Péntek

Éjjel minden rendben volt. Apa kelt 5 óra után, én felébredtem a telefonra, szerencsére a gyerekek nem.
8 órakor arra ébredtem, hogy mindketten állnak és dumálnak. :)
Persze voltam fent sokszor, nem nagyon volt levegő, néztem az órát sokszor de ennyi kb.

Miután rendbe tettem Őket és magamat is, készítettem a gyümölcsöt, pakolásztam, mosógépet indítottam, meg még dudvát is szedtem, de közben kitettem a gyerekeket az utazóágyba a teraszra.
A tízórait elég sokáig halasztgattam, 11 órakor kezdtem adni. Egy alma, egy barack, három piskóta turmix, amit Levi meg is evett egy az egyben! Livike nem evett belőle, Ő megevett egy fél almát feldarabolva.... Kaptak utána kölesgolyót meg sajtos puffancsot is, nem tudom mi az, de elvileg tartósítószer mentes és nem sós...
12 órakor tettem le a gyerekeket aludni, addig játszottunk, teát ittak, ilyesmi... sétálni nem tudtunk, egyedül nem tudom Őket megsétáltatni. :(
Amíg aludtak én tovább dudváztam, szörnyű, hogy mennyi van. Csomót kiszedtem, még nem is a legszebben, mégis még mindig van. :( Több, mint egy órán át, amíg Livi aludt azt csináltam. Livike 13:05-kor ébredt, nem mentem be azonnal, gondoltam befejezem azt a részt amit elkezdtem, de akkor már szinte visított... Na mondom annyi Levi alvásának is. Mégis, mikor bementem még Levi aludt! Ilyen visítás mellett?? :)) Akit tud, az tud! :)
Persze Livike tett róla, hogy felkeljen, mert ahogy kivettem a Lányt, egyből ment oda piszkálni, hiába tettem én bármit is, odacsaltam magam mellé az ágyra meg ilyenek, na ezzel nyertem kb 5 percet Levi javára.. De utána felébredt és együtt játszottunk tovább. :)

Az ebédet 14:40-kor kezdtem adni idebent, mert kb 14 órakor elkezdett szakadni az eső, nem etethettem kint Őket, mert fújt a szél is meg elég hűvös volt.
Húslevesbe aprítottam fel répát, krumplit, csigatésztát, azt ették. Elég jól ettek, Livike talán többet, de nem is biztos.... Túrórudi, tea és irány a szoba ismét, ez már 15:30 körül volt.
Játszottunk, jó kedvük volt meg minden, végül 16:30-kor tettem le Őket aludni 120 ml tápszerrel, mert már nagyon álmosnak tűntek.
Közben Apa is haza ért, haza felé vett cumisüveget is, kettőt, hogy Levinek is legyen tartalék... :) Nem az a márka, mint ami volt (Nuk) de jó rá a Nuk-os cumi, egyezik a menete szerencsére. Ezzel az újjal nem olyan cumi volt adva, mint ami nekünk van, úgyhogy jó, hogy így megegyezik a kettő.

A délutáni alvásból nem lett semmi! Hiába vártam, hogy majd elalszanak, csak a viháncolást, nevetgélést hallottam folyamatosan.
Egyszercsak érzem, hogy itt bizony valami termés van, hát mindkettő betermelt a pelusba! Ezért nem aludtak el!

17:55-kor irány a babakocsi és elmentünk a kisboltba, kenyér úgyis kellett, egyúttal megejtettük a levegőzést is. :))
Miután haza értünk meguzsonnáztak, most jól ettek, bár inkább kézből adogatva, mert amúgy még mindig szétdobálják a kaját. :(
Most nem felejtettem el a joghurtot, két kanálnyi híján megették elég jól, majd a maradékot akkor ette meg Livike, amikor bementünk a szobába.

Fürdésig játék, nyekergés, semmisehogysenemjó......
Pontban 19:30-kor kezdtünk a fürdéshez, minden rendben ment.
Livike kicsit nehezen nyugodott le, párszor le kellett fektetnem, meg a kislámpát is égve hagytam, úgy aludt el...
Azóta nyugi van. Remélem marad is így az éjjel további részében!
Megyek én is aludni nem soká... Holnap valamikor jövök! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)