2010. augusztus 5., csütörtök

Csütörtök - eddig.

Úgy tűnik mostanában nem úszom meg az éjjeleket, legalább egyszer biztos fel kell kelnem. :( Most Levikéhez keltem 2:30-kor, 90 ml kaja és alvás tovább.
Újabb ébredés 5 óra körül, szintén Levihez, tea és alvás tovább. Livike is felsírt vagy kétszer, de kb ennyi is volt.
Reggel 7:45-kor felkeltem, kimostam a cumisüvegeket, Livikétől ugyanis nem tudtam elvenni az éjjel, mert épp ette (akkor még jó volt a kaja benne) így hajnalban csak gyorsan kivettem az ágyából, de nem mostam el.
Mivel még aludtak, nekem se volt kedvem felkelni, visszafeküdtem. Persze aludni már nem tudtam, Levi hamarosan ébredt, majd Livi is, úgyhogy 8 órakor végleg felkeltem és kezdhettük a napot.
Apa ma szabadnapos, azt hitte majd reggel jó sokáig tud aludni, de a gyerekek ezt másképp gondolták. :) Tegnap este 23 órakor kiment, hogy megnézze éjjel hogy esznek a halak, bár csak egy bottal és rapalával próbálkozott, mégis jó sokáig odavolt, 2:30-kor jött haza, épp akkor csináltam Levinek a kaját.

A délelőtt gyorsan eltelt, sikerült végre hajat is mosnom, (amikor alszanak nem lehet mert hangos a szárító, amikor nem alszanak meg ott kell lennem a gyerekekkel...) a tízórait pedig majdnem 11 órakor kapták ma meg, mert jól eljátszogattak kint az utazóágyban a teraszon.

Itt volt ma a Dédi Mama is, Vele sétáltattuk a gyerkőcöket kaja előtt és után is, majd még az udvaron is sétálgattak, nagyon nem akaródzott bejönni és aludni. :(

12 órakor tettem le Őket, hamarosan el is aludtak, de Livike már fél óra múlva fent volt.
Mamáék épp akkor indultak Komáromba, elvileg a hét végéig maradnak, mert lesz ott valami katonai jármű kiállítás (vagy amerikai autók?) vagy mi, ami minden évben van, de ha jó idő lesz tovább maradnak... úgyhogy nem tudjuk mennyi időre lesznek távol.
Persze Livike bekönyörögte magát a kocsiba, Papa ment vele egy kört, úgy élvezte, olyan boldog volt a Lány! Amikor ki kellett szállni, akkor aztán ment a visítás, már én is sírtam a végén... Livi miatt is, mert olyan keservesen adta elő, meg ugye a szokásos hülyeségem, hogy Mamáék elmentek.... :(
Nem sokat búcsúzkodtunk, de jobb is volt így. Mintha csak vásárolni mentek volna, de azért csak sírtam egyet utána... Hát én ilyen vagyok, ez van. :(

Még amikor itthon voltak megebédeltünk, Apa tegnap este főzött velős csontból húslevest, azt ettük.

Levike is hamarosan felébredt, úgyhogy újra irány az utazóágy, jól elvoltak, csak Livike nyekergett néha, főleg, ha ugyanazzal akartak játszani.
Nem rég megint bekentem az ínyét, egyre hegyesebbek a felső szemfogai! Csak bújnának már ki! Biztos azért ilyen kis nyűgöske. :((

13 órakor elindultam biciklivel a dm-be pelenkáért meg egyéb apróságokért, közben megnéztem már a július elején újranyitott Centrum áruházat, hogy mik vannak benne: ugyanaz mint eddig, csak máshova vannak pakolva :D
10 perc alatt végigfutottam, majd a mellette lévő dm-et 2 perc alatt, mert nem volt 5-ös pelenka, mehettem át a buszpályára, szerencsére az ottani üzletben volt megfelelő pelenka.
Gyors voltam, de mégis 14:20-ra értem haza.... mi lett volna, ha nézelődök is, meg több helyre megyek?

Apa épp végzett az ebédeltetéssel, húslevest kaptak zöldségekkel, csigatésztával. Livike ette jobban, de Levi is evett azért... :)
Kaja után már inkább bent maradtunk, nagyon meleg volt már kint, meg eddig egész nap kint voltak szinte....
Livike kicsit nyűgösködött, akkor kentem be az ínyét, majd 15:30-kor letettem Őket aludni, mert már úgy láttam álmosak. Levikét kérdeztem, hogy álmos-e, akar-e csicsikálni? Erre odament az ágyához és mutogatott befelé. Ezek szerint akart. :)

Itt tartunk most... később jövök. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)