2010. augusztus 20., péntek

Péntek folytatás

16:45-kor behoztam a gyerekeket, hátha aludnának egy kicsit, bár én sejtettem, hogy nem fognak, de legalább pihennek kicsit, mi meg tudunk ebédelni, vagyis enni. :)
Így is volt. Nem aludtak, de jól elvoltak, azt a 90 ml tápszert amit csináltam meg is ették, de semmi alvás vagy ilyesmi nem volt.
17:15 körül kivettem Őket a placcra, majd játék következett 18 óráig.
Ekkor uzsonna a teraszon, amit jól megettek, alig dobáltak el valamit... :)
18:30 körül udvaron szaladgálás, labdázás következett, ki se bírnák már, ha kaja után egyből be kellene jönni, úgy megszokták pár nap alatt, hogy ilyenkor még van egy kis szabadság.
Nem tudom holnap hogy oldom meg ezt, mert egyedül nem merem Őket elengedni... max megyünk az utcára babakocsival, de sétálni ott se fogunk tudni. :( Mamáék mennek esküvőre és lakodalomba, Apa 10-re megy dolgozni, nem lesz segítségem.
Majd lesz valahogy. Ha ilyen jók lesznek mint ma meg tegnap is, akkor nem lesz gond. Csak ne térjen vissza a nagyon hisztis, visítós időszak!
19:10-kor jöttünk be, ekkor már az utolsó nagy hajrá következett, birkózás a macival, egymással, velünk, na meg joghurt evés és tea ivás is volt bőven.
Majdnem 20 óra volt, amikor elkezdtünk fürdetni.
Elég simán ment, mint ahogy az utána következő altatás, vagyis elalvás is. :)
Levike egyből ment a helyére, ügyesen le is feküdt és evett, Livike még felmehetett a mi ágyunkra is, de a kajáját nem adtam oda. Leültem a kiságya mellé, ráfeküdtem a macira, és "ettem" a kajáját. Erre oda is szaladt rögtön, én betettem a helyére, visított kicsit, majd mivel látta, hogy én is fekszem Ő is lefeküdt és evett szépen. :) Pár perc múlva felálltam, de csak azért hogy felmenjek az ágyra, (a másik oldalra a tévé felől..) akkor kicsit visított, majd abbahagyta, mert látta, hogy nem mentem ki. 10 percen belül aludt is.
Szépen lassan visszaszokik a helyére, az, hogy nem egyetlen hang nélkül teszi mindezt, már nem baj, a lényeg, hogy elég könnyen megy most egy-két napja! :) (kop-kop) :)
21 óra után pár perccel megkezdődött a tűzijáték, a kutyák megkergültek, a durrogás behallatszott, de ez nem zavarta a gyerekeket, azt hiszem épp ez alatt az időszak alatt aludtak el! :)
Idén nem mentünk ki a Tisza partra nézelődni, se a légibemutatót, se mást. Az egyébként is rövid volt és később kezdte a kiírtnál, két napja amikor gyakorlatoztak rá, sokkal tovább tartott... (ide hallatszik a helikopterek, repülők na és a lövések hangja...) Még hogy a gyerekek meg én nem mentünk, de még Mamáék sem! Pedig ilyen szerintem még nem is volt, hogy 20-án ne legyenek kint. Ez is eljött....

Nagyjából ennyi lenne mára, remélem már nem lesz ébredés, vagy ha lesz is max kis kaja és alvás tovább! Apa nem tudni mikor ér haza, azt mondta ne várjam sokáig, feküdjek le nyugodtan, bár úgyis itt leszek éjfélig biztos, annál később meg remélem nem jön...

Holnap jövök valamikor. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)