2010. augusztus 13., péntek

Péntek 13. :)

Egészen véletlenül láttam meg a naptárban, hogy ma péntek 13. van.
Nem igazán vagyok babonás, de mivel elég ritkán van egy évben ilyen, így most legyen ez a mostani bejegyzés címe. :)

Az éjszakánk jól telt, bár 23 órakor már azt hittük Apával, hogy jön az éjszakai műszak, de nem... csak Levike nyöszörgött egyet, szerencsére aludt reggelig. :)
Apa 5-kor kelt, Levike 6:30-kor ébredt először, kapott 120 ml tápszert mert nagyon nem volt még kedvem felkelni mára végleg. Főleg, hogy Livike még aludt.
Livike 7:50-kor ébredt, megkapta Ő is a kajáját, felöltöztettem és szépen csendben evett.
Levike 8:30-kor ébredt fel, de felöltöztetni csak 9 óra után tudtam, mert Livike kajáját megszerezte és nem volt hajlandó visszaadni, azt ette nagy bőszen. :) Pedig megcsináltam Neki is - kevesebbet - hogy majd azt eszi, de így jobb híján azt odaadtam Livikének, kedvükre cserélgethették az üvegeket, nem tudom melyiket végül ki ette meg. Amikor kivittem Őket a teraszra és pakoltam, porszívóztam, akkor mindkét üveg üresen állt kihajítva a kiságyból. Leviét speciel alig találtam meg, mert bent volt az ágy alatt a sarokban.

Az utazóágyban jól elvoltak, majd 10:20-kor adtam a tízórait az etetőszékeikben. Alma és barack feldarabolva, utána kölesgolyó. Levike sokat eldobált.
Kicsi játék után 11 órakor tettem le Őket aludni. Közben kiporszívóztam Mamáéknál is, az előbb már Livike fent volt de nem jöttem be, így szépen visszaaludt. Most ebben a pillanatban Levike nyöszörgött, úgyhogy azt hiszem hamarosan végleg vége lesz a délelőtti alvásuknak.

Éjjel egyébként jó nagy vihar volt, dörgött, villámlott, szakadt az eső.
Mama is mondta, hogy Bogácson is volt, de ugye sátorban mégis rosszabb elviselni és átvészelni az ilyet, mint bent a szobában.
Attól függ, hogy haza jönnek-e ma, hogy felszárad-e a sátor és a helye, össze tudják-e pakolni, ne legyen már vizes....
Itt most is dörög néha az ég, bár meleg van, mégis olyan esőre álló idő van.. a légnyomás vagy mi miatt tűnik úgy.

Most ennyi egyelőre, majd jövök még ma valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)