2010. augusztus 29., vasárnap

A hétvége vége :)

Igen, most már vége lesz a hétnek, nem úgy, mint tegnap írtam a bejegyzés végén, hogy ennyi a hétre. Valamiért teljesen azzal voltam, hogy tegnap már vasárnap volt... Persze ma kijavítottam, - kitöröltem - de aki addig is olvasta már, biztos nem értette mi van, miért nem akarok én már ma írni :D
Hát akartam, írtam is és még ezt mára megírom, ezzel lesz teljes a nap, a hét. :)
Egyrészt a horgászverseny kavart be, mert az eddig mindig vasárnap volt, na meg Apa pénteken és szombaton volt szabad, ez meg ugye berögzött dolog - volt régen - hogy az emberek általában hétvégén - szombaton és vasárnap - nem dolgoznak. Na mondjuk ez Apára - és még nagyon sok emberre! - nem igaz, mert össze-vissza kapja a szabadnapokat, nem kizárólag - sőt inkább nem - hétvégére.
Lépjünk tovább. :)

Ott tartottam, hogy játék a szobában, én meg készülök vasalni.
Kicsit még elidőztem itt a gép előtt is, meg a gyerekek között is, de azért kivasaltam... :) 16:10-kor kezdtem, 17:05-ig tartott... Papa bejött 16:40 körül kicsit pesztrálkodni, legalább nem rohangáltak az ágyon és ilyenek, egyébként nem volt gond a gyerekekkel addig sem, utána sem. Szerencsére. :)
Mamáék 17 óra körül értek haza (Dédi Mamával), de a gyerekeket már nem tettem le aludni, mert mire igazán elálmosodtak volna már 17:40 volt, akkor meg már ne aludjanak már el, ha addig nem akartak!
18 órakor megkapták az uzsonnát, virslit ettek - már megint.. de nem volt más, és egyébként is szeretik! - majdnem 4 db-ot, sajtot és kenyeret kaptak még hozzá.
Még evés előtt volt egy kis szaladgálás és hintázás is, mert ahogy megjöttek Mamáék hirtelen annyira mehetnékük lett kifelé a gyerekeknek. :))) Na nem baj, legalább volt még egy levegőzés, sajnos ahogy egyre hűvösebb idők jönnek, egyre kevesebbet tudunk majd kint lenni. :( Most már 18:30-kor ahogy befejezték az evést, jöttünk befelé, nem volt még plusz szaladgálás, mert hideg volt már nagyon. :(
Kaptak a gyerekek teát - melegen - ittak is bőven! :)
Játék, közben felváltva megvacsoráztunk mi is, először Mamáék ettek, majd Mama kijött és én mentem be enni és elpakolni, 19 órakor jöttem ki, hamarosan fürdethettünk is. Előtte még előszedtem a gyerekek téli overáljait, Levire még jó lesz az, amit tavaly vettünk a börzén, olyan furcsa volt látni Rajta, hogy most már járkál, nem fekszik, mint még az előző télen tette a babakocsiban.. :)) Jó nagy volt Rá persze, remélhetőleg kibírja az idei telet benne. Még most is elég nagy. :))
Livikéé sajnos már kicsike, már tavasszal is necces volt... Neki majd venni kell, talán a börzén megint találunk egyet, jó lenne kifogni valami szépet, jót, és persze jó áron! :))

19:50-kor kezdtünk fürdetni, Mama fürdette Livikét, nem volt visítás, szépen tűrt mindent... Nem láttam, hogy milyen módszerrel érte el ezt Mama, mert Levit kellett figyelnem és fegyelmeznem, ugyanis folyton az ágyunkon rohangált. Rájött ez a kergeség, amikor csak rohan ész nélkül, ha leveszem megy is vissza, közben kacag ezerrel... Már vittem volna fürdeni, amikor csak addig rohangált, hogy jól lefejelte a falat az ágy fölött... menekült volna, hogy ne fogjam meg, ne vegyem le. :( Akkorát koppant a feje... lett is rajta rögtön piros pukli, jó nagy, majd egyre jobban nőtt... gyorsan hideg kanalat tettünk rá, de szerintem nem sokat használt, eléggé csúnya lett. Nem repedt fel, nem sérült meg a hámréteg, csak ott a nagy pukli. :( Kicsit sírt csak, utána csak tűrte hogy nyomjuk rá a kanalat....
Megfürdettem, nem volt gond, szépen hajat mostunk meg ilyesmi, majd törölközés, a kuki most rám várt.. (már szerencsére viszonylag könnyen feljön Neki...) Az öltöztetést Mama fejezte be, közben én ágyaztam, hogy ne utána kelljen. Livike az ágyában volt, nem visított, akkor sem, amikor kiment Mama... Bár lefeküdtem a mi ágyunkra, ott voltam bent, talán ezért is maradt nyugton a Lány.
Kb 10 perc után átültem az ágy másik végére, nem jöttem ki, néztem a filmet a tv2-n... 21 órakor kijöttem, Livike ekkor se csinált balhét, pedig még nem aludt! (kop-kop)
Nyugi van, minden rendben jelenleg. Maradjon is így!

Ennyi lenne mára és a hétre! (most már tényleg!) :)
Holnap úgyis megírom, ha esetleg volt ma még valami. Vagyis ha lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)