2010. augusztus 29., vasárnap

Csak gyorsan...

Épp befejeztem itt az írást, amikor Livike fel is ébredt. Mamázott, dumált, jó kedve volt. Kivittem, Mama épp kijött az udvarra, átvette a Lányt, leültek a plédre. Megkísérelte levágni Livike körmeit, de nem, Ő nem akarta ismét, mint ahogy délelőtt sem. :( Levike akkor engedte... Livike eddig egyetlen alkalommal nyújtotta önszántából a kezecskéit és hagyta levágni a körmeit, azelőtt és azóta sem volt ilyen. Tudnám, mi olyan fájdalmas vagy rossz a körömvágásban?!
Pedig nagyon csikar, karmol vele. Nem is Ő tehet igazán arról, ha fájdalmat okoz, mert ha picik a körmei akkor nem fáj.. bár ha pofozkodik akkor az ugyanúgy fáj...
Mivel eléggé visított, felébredt Levi is, úgyhogy most Neki is 14 óráig tartott az alvása.
Hamarosan bejöttünk és idebent játszottunk, majd 14:10 körül elkezdtük az ebédeltetést. Az almafőzelékkel próbálkoztam, hiszen az már holnap nem lesz jó, míg a húsleveses kaja igen. Livike elég sokat megevett, Levike kevesebbet, de kb 1 deci így is maradt, az megy a kutyának.
Kaja után túrórudi, kölesgolyó, majd utazóágyban játék, amit nem sokáig tűrtek, Livike visítozott szokása szerint. Így következett egy kis hintázás, majd kb 5 perce behoztam Őket a szobába. Nem tudom meddig lesznek el, mikor tudom letenni Őket aludni, és ha le is teszem, el fognak-e majd aludni... Nem ártana pedig, mert nagyon kellene vasalnom. Tudom, miért nem azt csinálom most is írás helyett...? :)
Megyek is... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)